Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca bence Sarayı istemiyordu,Wendeli istiyordu, Mctominay istiyordu, Sara olsa olsa 5 ya da 6. sıra alternatifi olmuştur.Sorun şu ki bu adamı böyle kaosun içine atarsak ne şutor yanını gösterir ne de koşmaktan pasör yanını, kısacası oyuncu iyi olabilir ama yine hatalı transfer
Aynen istemediği adama 18 m euro verdik.

Torr olmasa zicmistik bugun. Defans yine geriye donuk oynadi. KDB yedek kalmanin hirsiyla gereksiz bi tekme salladi ama hakem o ana kadar henuz alikoc kulagina fisilmadigi icin dogru bir karar verip sariyla yetindi.

Akli basinda, oyunun iki yonunu de oynayabilen, kosmaktan, arkadaslarinin aciklarini kapatmaktan gocunmayacak bir Lampard, Gerrard ya da en azindan Ricevari bi orta sahaya ihtiyacimiz var.

wendel de gelse benzer tablo oluşabilirdi

oyun tarzımızdan ötürü torreira'nın partnerinden hem tempo, çabukluk, defans hem de ince pas, çalım, dribling bekliyoruz.

böyle bir oyuncu var mı emin değilim
Valverde isitiyor işte ya 😂😂 onu de Real maclarinda izler hocam anca

Sol bek, Zaha giderse sol açık ve Torreira olmadiginda yerine oynayabilecek genc bir orta saha...

Rabiot icin 5-6 gun daha beklemek lazim. Yani ilk Young Boys maci bitsin, eger olumlu bir skorla donersek ve Rabiot hala anasiyla beraber takim bakiyorsa o tarihten sonra gelebilir bence.

Torreira
Sara-----Rabiot
Tabi kagit uzerinde fena durmuyor ama olur mu bilemedim.
manu ugarteyi istiyor hala , live zubimendi den baska kimseyi istemiyor , real zaten vazgeçti kimseye gidecek gibi durmuyor açıkçası milan fofanayı aldı vs alınabilir ama 10 saniye bile 3 lü orta saha oynamayan bir hocaya sahibiz o kısım şüphe yaratıyor bende

1 kere 433 demeyelim bari ya 1 kere. Ne olur görelim boka sararsak söz bidaha 433 ağzımdan çıkmaz

Sisteme uygun olmayan Sara’dan verim alınacak bir sisteme dönülmeyeceğini;
Zaniolo’dan
Angelino’dan
Zaha’dan
Tete’den biliyor olmamız gerek olsa ki.

Torr olmasa zicmistik bugun. Defans yine geriye donuk oynadi. KDB yedek kalmanin hirsiyla gereksiz bi tekme salladi ama hakem o ana kadar henuz alikoc kulagina fisilmadigi icin dogru bir karar verip sariyla yetindi.

Akli basinda, oyunun iki yonunu de oynayabilen, kosmaktan, arkadaslarinin aciklarini kapatmaktan gocunmayacak bir Lampard, Gerrard ya da en azindan Ricevari bi orta sahaya ihtiyacimiz var.
Bizim hoca elinden gelse orta sahasiz oynar.

IMG_5459.webp

Yonetim hemen saglam bi orta saha icin hucum etmeli.

Mertensin yasi belli. Sara et mi balik mi belli degil. En azindan Torreiranin yanina gercek bi savasci alinmali.

Lucas
Sara Demirbay

Kaan
Sara Lucas

Yahut farklı varyasyonlar yapılabilir ancak ben sistemin değişeceğini hiç sanmıyorum. Sara bu sisteme uyum sağlamaz ise geçmiş olsun verilen paraya. Oyuncu iyidir-kötüdür yorumu değil, sadece yanlış tercih.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt