Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Markette Rabiot boşken onun için sistemimi de değişirdim bu arada ya normalde anası ve paragözlüğü olmasa almanın imkanı olmayacağı bir herif neticede.

manu ugarteyi istiyor hala , live zubimendi den baska kimseyi istemiyor , real zaten vazgeçti kimseye gidecek gibi durmuyor açıkçası milan fofanayı aldı vs alınabilir ama 10 saniye bile 3 lü orta saha oynamayan bir hocaya sahibiz o kısım şüphe yaratıyor bende
Ulan bu manu ütün orta sahalari istiyor galiba

Mertens gayet iyi oynadı, sayesinde verkaç yaptık, iki üç de kilit pası var. Gol asisti de ondan.

Bats girdi enerji kattı ama oyunu zerre soğutamadı Mertensle en azından akıl geliyor hücuma.

Sara acilen daha fazla sorumluluk almaya başlamalı. Dribbling yapmıyor, şut atmıyor, derin pas yok eee?
Adapte olma sürecidir ins.

mertens de kötü girdi sezona.
toparlarsa iyi ama toparlayamazsa sıkıntı olacak
37 yaşında Mertens

50 küsür maça çıkacağımız sezonda Mertens i bu kadar eforlu kullanmaya çalışmak Mertens e haksızlık olur diye düşünüyorum. Bu yaşta Messi, Modric, Di Maria gibi oyuncular bile farklı bir role büründüler artık

Biz Mertensi hem hücumda hem preste maksimum eforla kullanmaya çalışıyoruz. Mertens in bunu tüm sezon boyunca yapabileceğini zannetmiyorum

Aslında bizim bu sıkıntıyı geçen senenin sonunda düşünnmemiz o zamandan bir çözüm bulmaya çalışıyor olmamız lazımdı. Biz ne yaptık? Batshuayi nasıl olsa Mertens ile birlikte kullanırız orada diye girdik sezona

Sol bek defansif olmalı mutlaka. Ama konuşulan oyuncular hep 3 lü oyunun kanat beki yine.

ben artık orta saha alalım demiyorum

çünkü bugün de gördük ki asla oyun kurmayan sürekli şişiren takıma dönenleri ortada toplayayım diye bile düşünüp batshuayi yerine orta saha almıyor hocamız

saranın çıkması bile batshuayi girmesi korkunç değişiklikler

Sizce oyuncu transferi mi yoksa hoca transferi mi daha etkili olur? Herkesin sormaya korktugu soru bu.

abi en kötü al beka beka'yı dene bedavaya yakın paraya belki kendine getiririz yoksa bu orta saha rotasyonuyla zor işimiz.Hani para 0sa en azından böyle birini deneyelim zararı olmaz

Levent tüzemen: Galatasaray youngboys'u geçerse 3 transfer yapacak.

Sezon başları hep sancılı bizim, hiç şaşmıyor. 1 ay daha lazım takıma temposunu bulabilmesi için, neyse ki min. puan kaybı ile geçiyoruz şu süreçleri.

madem 30 m euro bons verecektik.

erden timur olsa bildiğin fofana'yı 20'ye aldıydı. bisakka'yı da 10'a aldıydı.

30'a sara-jelert yerine, aynı paraya, hadi bilemedin +5 m euro'ya fofana-bisakka'yı bitirdiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt