Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birgün iddaadan dolayı israil ligi izliyorum
son maçım 5000 euro civari kazanacağım o takım yenerse

abicim bir sağkanat var adamların içinden geçiyor aman Allahım dedim bu nasıl bir futbolcu

hemen foruma yazdım, özelden emre utkucana birşekilde ulaştım yazdım

trabzon gitti bedavaya aldı maaşıda 500 k birşeydi!

biz babelle oynuyorduk galiba o ara!

o isim nwakameydi

O gün bugündür Emre Utkucan denen arkadaşa gıcığım

ulan ben scout olsam ft hocamın boğazına dayanır tuvaletde banyoda tvsine neredeyse nwakaemeyi izlettirir aldırırdım!

neyse ucuza gerçekden bir scout transferi bu kulubun harcı değil
boey sadece bir istisna oldu!

Bencede kesinlikle ama , sık sık oyuncuların Türkiyeye gelmek istemediklerini vurguluyorlar , çok zor ikna etmek falan diyorlar her fırsatta,
Tabi herkes Erden Timur değil
İkna edemeyen defolup gitsin Urfaspor’da görev alsın.

İbrahim Hatipoğlu’nun reklamını yapacağı sahne değil burası.

Berkan 1 kere çıkmadı, öyle 352 olmaz
Amirim, maç konusunda aslında 5-4-1 defans / 3-5-2 hücum gibi düşünmüş idim daha doğrusu ne oynadığımızı ilk başta anlamamıştım ben; @Mert S. Yüksel uyarısı ile Jelert'in kanat bek gibi oynadığını fark ettim. Ama tabi yani karmaşık bir görüntü verdik ne olduğunu tam hala bilemiyorum aslında :asd:

Yapacaklar zaten ama nasil?

CL'ye katildigimizda 5 buyuk ligde son 3 gun kaliyor transferde. Orasi bitecek, sonra kim alinabilirlerse kesin ona teklif gotururler.
O vakitte olacaksa, Yapmasalar daha iyi 3 günde adam gibi kimi alacaz ndombele gibi bir şey gelir anca

birgün iddaadan dolayı israil ligi izliyorum
son maçım 5000 euro civari kazanacağım o takım yenerse

abicim bir sağkanat var adamların içinden geçiyor aman Allahım dedim bu nasıl bir futbolcu

hemen foruma yazdım, özelden emre utkucana birşekilde ulaştım yazdım

trabzon gitti bedavaya aldı maaşıda 500 k birşeydi!

biz babelle oynuyorduk galiba o ara!

o isim nwakameydi

O gün bugündür Emre Utkucan denen arkadaşa gıcığım

ulan ben scout olsam ft hocamın boğazına dayanır tuvaletde banyoda tvsine neredeyse nwakaemeyi izlettirir aldırırdım!

neyse ucuza gerçekden bir scout transferi bu kulubun harcı değil
boey sadece bir istisna oldu!
müthiş bir adamsın yaw :d

Erden Timur tutunacak tek dalım kalmadı derken Okan hocayı da dahil ediyordu sanırım. Bu nasıl yeni sezona hazırlanma yav.. Bu nasıl futbolcu seçme? Tamam motivasyon kaybı 2 başarılı sezon arkasından normal ama sen çıtayı Avrupa'ya koyacaksın o zaman. 2 senedir beraber oynayan adamlar dolu dolu pas yapamadı bugün. Bunların artık ezbere top atması lazım birbirine..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

bu iş ortaya çıktığında hepiniz okanın gerçek yüzünü göreceksiniz ne yazık ki!

Kamp başı 6/8 tarif etmedi. Orhan Uluca ile yaptığı programda istediği orta saha ceza sahasına koşu yapan, skor üreten, teknik oyuncu gibi tarif etmişti hatta dripling de demişti yani Wendel'i bir nevi tarif etmişti. Sara'da bu özelliklere uyuyor ama Okan hocanın istediği tarz ne kadar doğru? Bunda da sorumlu hoca olur.
O programdan daha önceleri ise 6/8 tarif ediyor idi net hatırlıyorum aslında. O program sonrası zaten hoca nasıl bir profil istiyor eleştirileri dönmüştü. Yani biraz git-gel oldu diye düşünüyorum ben.

1723843001180.webp

Oynadığımız takım bu, bir de kendine bak.

Hikaye anlatmasın kimse.

batshuayi her maç girmek zorunda

icardi çıkmamak zorunda

her maç skor nolursa olsun çift forvete dönmek zorundayız yani

böyle bi saçmalık olamaz

ya bir de 4231 ve 442 tercihini ön alan baskısını artırıyor diye izah etmişti

ya bugün 1 saniye dahi ön alan baskısına ihtiyaç duyulan bir oyun olmadı

üstelik kerem ve barış ile oynuyorsak orta sahada varyasyonlar olacak ki bu adamlar rakip arkasına kaçsın

arkadaki 2 stoper topu alıyor geri kalan herkes öne koşuyor böyle oyun nasıl kurulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt