Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
formayı bugün arkadaşım aldı ve maçı beraber izledik

forma yakından çok daha güzel

ama kesinlikle ve kesinlikle siyah şortla giyilmesi gerekiyor

kırmızı şort bu tasarımı öldürüyor
Normali o ama hiç kullanmadık hatta kullanacağımız şüpheli zira TFF bildirdiğimiz sadece kırmızı ve beyaz şort; bu iki şort ile üstüne siyah detaylar renk kirliliği yapıyor. Bugün kırmızı şortta detay sarı-formada siyah, beyaz şortta detay-sarı/kırmızı keza yine.

Çizgi olayında ise bana göre yaka ve kol detayları yeterli idi ama çizginin estetik ve mana açısından bana bir ifadesi olmadı, tabi zevkler ve renkler elbette şahsi bir durum, o konuda saygı duymak gerekir.

Sarayı rakibi kapattığımız maçlarda izlemek isterim ilk, o zaman notunu vermek lazım

normalde 1 orta saha daha alacaksak mertens kesilmeli

ama bunun kararını sarayı 1 2 maç mertens pozisyonunda görünce vermek lazım

mertens çok kötü oynasa da oyuna akıl katan tek hücumcumuz

eğer sara da onu yapabiliyorsa torreira yanına çift pivot oynayacak 1 uzun boylu oyuncu alınıp sara öne atılmalı

Yav o değilde biz her sene hocayı gçmüyoruz sezon başı ama takım ilk 2 sezona göre daha iyi başladı 2 de 2 yaptık geçen sene bu aralar dökülüyorduk takım şuankinden daha kötüydü bence 5-6 haftaya ligi süpürecek oyunu koyarız ortaya sara ve jelett net katkı verecek belli ediyor ikiside kumaşları sağlam oyuncularda keşek bir sol bek ve orta saha daha almayı akıl etseler

abi forma işine neden bu kadar takıyorsunuz yaw? yok ortasında siyah çizgi varmış da bilmem ne.

pembe-mor gibi extreme saçmalıkta alternatif formalar olmadığı sürece bir sorun yok yaw. parçalı dediğinin 100 yıldır 100 forması %95 aynı zaten :d

normalde 1 orta saha daha alacaksak mertens kesilmeli

ama bunun kararını sarayı 1 2 maç mertens pozisyonunda görünce vermek lazım

mertens çok kötü oynasa da oyuna akıl katan tek hücumcumuz

eğer sara da onu yapabiliyorsa torreira yanına çift pivot oynayacak 1 uzun boylu oyuncu alınıp sara öne atılmalı

Yav mertens bence kesilmeli zaten, bu oyuncunun performansından değil, mertens galatasarayın geleceğinde yok, seneye yok, artık yavaş yavaş plan yapmak lazım, mertens sonsuza kadar oynayamaz.

Muslera Transfer Apo Davinson Jelert Lucas Transfer Sara Barış Kerem İcardi. Bu kadro olmalı bizim kadromuz

abi forma işine neden takıyorsunuz yaw? yok ortasında siyah çizgi varmış da bilmem ne.

pembe-mor gibi extreme saçmalıkta alternatif formalar olmadığı sürece bir sorun yok yaw. parçalı dediğinin 100 yıldır 100 forması %95 aynı zaten :d
Takmak değil de konusuyoruz yahu üstad :asd: Yani zaten mesleğim tasarım değil sadece bir alıcı gözüyle ve taraftar olarak bakıyorum olaya, ben oldum olası siyah detaydan ziyade Tam Parçalı-Beyaz-Kırmızı kombini savunuyorum, yıllardır bekliyorum gelsin diye ama yok :asd:

Zaha-Icardi-Baris
Sara-Torreira-Kaan
Trans-Sanch-Nels-Jelert
———Muslera———

Zaha kalsin, orta saha transferi yapmazsak bu 3lü orta sahayi kur, boeyin sol bek versiyonu bul

ortalama pozisyonda üst üste binmişlee

ama bekler ve mertens bunlardan uzakta
Sara geri gelince Torreira ileride kaldı. Torreira geri gelince Sara ileride kaldı. Hocanın talimatı bu demek ki. Kaan ve Dubois driplingci değil, Nelsson oyun kurucu değil, Apo da formda değil. Bu savunmadan nasıl çıkabilirsin? Çıkamazsın ve sıkışırsın doğal olarak. Torreira, Sara ve Mertens, kim varsa derine gelmeliydi. O zaman Dubois ve Kaan'ın pasörlüğü bir işe yarayabilirdi. Hiç olmadı birkaç dizi pas yapıp Kerem ve Barış'ı savunma arkasına kaçırırdık.

Dubois linci çok çok anlamsız, Adamı as sağ bek olarak almışsın Boey'in anormal çıkışından sonra yedeğe düşmüş ama sonrasında sol bek rotasyonundan görev adamı olarak katkı sağlamaya devam etmiş. Geçen sezon Ndombele için kadrodan gönderilmiş ve Başakşehir'de dolu dolu 1 sezon oynamış. Bu sezon gelmiş yine görev verildikçe maksimum kapasitesiyle oynuyor yani ne isteniyor anlamıyorum. Dubois kariyerinin hiçbir döneminde tempolu bir oyuncu olmadı oyun zekası ve pozisyon bilgisi olan bir oyuncu ayrıca soğukkanlı. Mesela Konya maçında Kaan çok daha fazla zaaf yarattı ama yine de Dubois linçleniyor.

Sara geri gelince Torreira ileride kaldı. Torreira geri gelince Sara ileride kaldı. Hocanın talimatı bu demek ki. Kaan ve Dubois driplingci değil, Nelsson oyun kurucu değil, Apo da formda değil. Bu savunmadan nasıl çıkabilirsin? Çıkamazsın ve sıkışırsın doğal olarak. Torreira, Sara ve Mertens, kim varsa derine gelmeliydi. O zaman Dubois ve Kaan'ın pasörlüğü bir işe yarayabilirdi. Hiç olmadı birkaç dizi pas yapıp Kerem ve Barış'ı savunma arkasına kaçırırdık.

davinson olsa da aynısı oluyor

göbekte asla top yapıp rakibi delmiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt