Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Abuk subuk ülkeden topcu istiyorum böyle bilmem Lüksemburg Gabon Gibi
luxemburgda bi zenci vardı
fransaya karşı şov yapmıştı
kimdi o?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abuk subuk ülkeden topcu istiyorum böyle bilmem Lüksemburg Gabon Gibi
Orada çok rahat bir şekilde vurduran adam yani oğulcanı güya tutan kişi duboisDubois niye yedirdi. Golü kaanın tarafından yedik. Pozisyonda ortalıkta yoktu resmen sagbek bombostu
Normali o ama hiç kullanmadık hatta kullanacağımız şüpheli zira TFF bildirdiğimiz sadece kırmızı ve beyaz şort; bu iki şort ile üstüne siyah detaylar renk kirliliği yapıyor. Bugün kırmızı şortta detay sarı-formada siyah, beyaz şortta detay-sarı/kırmızı keza yine.formayı bugün arkadaşım aldı ve maçı beraber izledik
forma yakından çok daha güzel
ama kesinlikle ve kesinlikle siyah şortla giyilmesi gerekiyor
kırmızı şort bu tasarımı öldürüyor
Sarayı rakibi kapattığımız maçlarda izlemek isterim ilk, o zaman notunu vermek lazım
Romanyadan zorutan diye bir topçu hoş olur. Youtube'dan izleyip messi zannederiz ama sahaya çıkınca yusuf sarı olduğunu görürüzAbuk subuk ülkeden topcu istiyorum böyle bilmem Lüksemburg Gabon Gibi
normalde 1 orta saha daha alacaksak mertens kesilmeli
ama bunun kararını sarayı 1 2 maç mertens pozisyonunda görünce vermek lazım
mertens çok kötü oynasa da oyuna akıl katan tek hücumcumuz
eğer sara da onu yapabiliyorsa torreira yanına çift pivot oynayacak 1 uzun boylu oyuncu alınıp sara öne atılmalı
Ben orda sağı bomboş bırakıp orta açtıran adamlara kızarım şahsen.Orada çok rahat bir şekilde vurduran adam yani oğulcanı güya tutan kişi dubois
Takmak değil de konusuyoruz yahu üstadabi forma işine neden takıyorsunuz yaw? yok ortasında siyah çizgi varmış da bilmem ne.
pembe-mor gibi extreme saçmalıkta alternatif formalar olmadığı sürece bir sorun yok yaw. parçalı dediğinin 100 yıldır 100 forması %95 aynı zaten :d
Yani zaten mesleğim tasarım değil sadece bir alıcı gözüyle ve taraftar olarak bakıyorum olaya, ben oldum olası siyah detaydan ziyade Tam Parçalı-Beyaz-Kırmızı kombini savunuyorum, yıllardır bekliyorum gelsin diye ama yok 
Barreirodur o benfica aldıluxemburgda bi zenci vardı
fransaya karşı şov yapmıştı
kimdi o?
Sara geri gelince Torreira ileride kaldı. Torreira geri gelince Sara ileride kaldı. Hocanın talimatı bu demek ki. Kaan ve Dubois driplingci değil, Nelsson oyun kurucu değil, Apo da formda değil. Bu savunmadan nasıl çıkabilirsin? Çıkamazsın ve sıkışırsın doğal olarak. Torreira, Sara ve Mertens, kim varsa derine gelmeliydi. O zaman Dubois ve Kaan'ın pasörlüğü bir işe yarayabilirdi. Hiç olmadı birkaç dizi pas yapıp Kerem ve Barış'ı savunma arkasına kaçırırdık.ortalama pozisyonda üst üste binmişlee
ama bekler ve mertens bunlardan uzakta
Bu herif 3 lü bekimiydi
Sol bek öner knk, kime alabilirizBarreirodur o benfica aldı
Sara geri gelince Torreira ileride kaldı. Torreira geri gelince Sara ileride kaldı. Hocanın talimatı bu demek ki. Kaan ve Dubois driplingci değil, Nelsson oyun kurucu değil, Apo da formda değil. Bu savunmadan nasıl çıkabilirsin? Çıkamazsın ve sıkışırsın doğal olarak. Torreira, Sara ve Mertens, kim varsa derine gelmeliydi. O zaman Dubois ve Kaan'ın pasörlüğü bir işe yarayabilirdi. Hiç olmadı birkaç dizi pas yapıp Kerem ve Barış'ı savunma arkasına kaçırırdık.