- 26 Ocak 2021
- 40.979
- 40.235
- 3.078
Sosyal medyatamam en havalı siz oldunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosyal medyatamam en havalı siz oldunuz
Kılsız erkek erkek degildirKıllı mısın
Kıllı mısın
samim kadar değilKıllı mısın
Hemen atladın bakıyorum Ekin bütün gün bu fırsatı mi bekledin yahu?
kıllısını mı arıyon?
Baris, kerem daha kim kaldi ki?yerine birinin gelmesine gerek yok kalabalık zaten
ruh emiciden bir şekilde kurtulunmalı
kısmet bu işlerHemen atladın bakıyorum Ekin bütün gün bu fırsatı mi bekledin yahu
@Adnan JanuzajBaris, kerem daha kim kaldi ki?
Tete gitti. Ziyech, yunus, yusuf saymiyorum. Ziyech kanatta yapamiyo artik, yunus ve yusuf yetersiz.
Zaha giderse kimseye almazsak büyük sikinti.
Geçen sabah tras olup gittim. Akşama doğru sigara molasına çıktım. Iş yerinden bir kız sabah tıraşlı değil mıydın ne ara cikti dedi. Sakalın yarısi kafada yok anasını satayım kel kaldık bu yastaTerbiyesizlik yapma @Ahmet Kolap köse adam ne yapsın simdi
Baris, kerem daha kim kaldi ki?
Tete gitti. Ziyech, yunus, yusuf saymiyorum. Ziyech kanatta yapamiyo artik, yunus ve yusuf yetersiz.
Zaha giderse kimseye almazsak büyük sikinti.
karizmatik oldunuzGeçen sabah tras olup gittim. Akşama doğru sigara molasına çıktım. Iş yerinden bir kız sabah tıraşlı değil mıydın ne ara cikti dedi. Sakalın yarısi kafada yok anasını satayım kel kaldık bu yasta
askere gittin inşGeçen sabah tras olup gittim. Akşama doğru sigara molasına çıktım. Iş yerinden bir kız sabah tıraşlı değil mıydın ne ara cikti dedi. Sakalın yarısi kafada yok anasını satayım kel kaldık bu yasta
yalının bizzat isim vererek "iyi hakem" dediği biri :dbu volkan bayarslan medyada ne lobi yapmış it
çulcu toroğlu filan kişisel savunmuş!
kim slav lan :dherif tam bir zargana slav
göbeğimizi kıskandı