Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.057
- 2.792
- 2.088
Sampiyonlar ligi durumu belli olmadan hicbirsey olmaz.Ne gelen var ne giden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sampiyonlar ligi durumu belli olmadan hicbirsey olmaz.Ne gelen var ne giden
Dün maça 15 dakika kala ziyech 11'de diyordu haberi patladı şimdi de bi taraftarından haber uyduruyor. Bunun içeriden bilgi verenini buldular herhalde.
Şunu yeni gördüm de bir hoca oyuncusu hücum pası attı diye niye kızar.
Şu anda olması gereken üçlü bu. Kalırsa Zaha ve Ziyech sıkışan maçlarda girebilir. Yoksa o ikisine bel bağlanmamak lazımKerem - Icardi - Barış
Bu üç ismi iyi ezberleyin çünku birlikte cok göreceksiniz![]()
Satacaklar galiba adamın kariyerini köreltti avcı. Adam yiyen orta sahadan stopere çevirmeye çalışıyor.işte fırsat transferi 5 verelim salsınlar +halil veririz geriye döner
Jelert yüreklere su serpti. Zaten şüphe yoktu kendi adıma. Adım gibi eminim bizden EPL'ye gidecek 2,3 katı fiyata...genelde hep sara ile ilgili konuşuluyor ama jelert ile ilgili ilk intibanız nedir? ben olumlu buldum. müthiş süratli bir herif imiş gerçekten.
Palace 6 teklif etmiş, onlar 10 istemiş. Yunus ile takas olsun. Hatta Yusuf kiralıkişte fırsat transferi 5 verelim salsınlar +halil veririz geriye döner
Yoklamak gerekiyor ihtiyacımız olan profilde bir herif.Satacaklar galiba adamın kariyerini köreltti avcı. Adam yiyen orta sahadan stopere çevirmeye çalışıyor.
Böyle okudum bu enfes şiiriFenerli misin nesin
Urfa’ya geldin mi
Rahat mısın transfersiz
Kanın sarı laci
Ahdım var sana
Nasıl bir lalesin
Bize satmazlar taraftarı isyan çıkarır.Yoklamak gerekiyor ihtiyacımız olan profilde bir herif.
8 no ve sol bek de lazımBize Aydemir Akbaş gibi gsliler lazım
önce taraftar8 no ve sol bek de lazım
Az önceki mesajda yazdım ya cevabıPara gelmeden limit aciliyor mu