Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
Off geceye bak 1 parti fenerli ve bjkliye çaldık okeyde sonra diğer fenerli de oturdu bu sefer 2 fenerliye çaldık yetmezmiş gibi herifler bir de son dakika yediler ahahaha.. Bunlar cidden lanetli galiba
Bu adam yüzünden fenerin puan kaybına bile sevinemiyorum.
Ortamı o kadar gerdiki kafasına göre istediği yere giriyor. Maç ortasında sahaya girmek nedir ya.
breivik i de 5-10m euro ya vermezler en az 15 isterler, Sara iyi futbolcu ve bize tek gereken takımın top şişirmemesi. Bizim defans topu sürekli havadan forvet hattına göndermeye çalışıyor. 71 uzun top yapmışız yüzde 60 ı rakibe gitmiş bu yüzden. bu tip uzun top anlayışı olarak oynanacaksa 2nci torreira alınmalı sara 8-10 numara oynamalı.20 milyona 3 adam alirdik. breivik su halde takimimiza en uygun orta saha modelidir. kosan, isiran, sut atan, paslasabilen, dripling yapabilen vs. gittik 20 milyonu 25 yasinda 2. lig topcusuna gomduk.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kisir bi dongu var. uzun top atiliyor cunku orta sahada geriye gelip gerektiginde topu tasiyarak cikacak bi adam yok. rakip bizim topcularin yanina birer adami koyar koymaz sanki ordan cikmak imkansiz gibi davraniyor bizim takim. breivik icin 15 istenecegini hic sanmiyorum. 10a olsun olsun 12ye biterdi. kaldi ki o olsun demiyorum o tipte bir oyuncu. cok ozel yeteneklere sahip degil bir futbolcunun az cok yapabilmesi gereken seyleri yapsin oynadigi bolgeye ozel. geri kalan parayi yine gencten birilerini bulmak icin kullansinlar ayni yorenin adamlarindan, fransadan vs. biri tutmazsa biri tutar.breivik i de 5-10m euro ya vermezler en az 15 isterler, Sara iyi futbolcu ve bize tek gereken takımın top şişirmemesi. Bizim defans topu sürekli havadan forvet hattına göndermeye çalışıyor. 71 uzun top yapmışız yüzde 60 ı rakibe gitmiş bu yüzden. bu tip uzun top anlayışı olarak oynanacaksa 2nci torreira alınmalı sara 8-10 numara oynamalı.
Adana demirspordan Maestro cekerdim , dinamiklik katar orta sahaya