Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Off geceye bak 1 parti fenerli ve bjkliye çaldık okeyde sonra diğer fenerli de oturdu bu sefer 2 fenerliye çaldık yetmezmiş gibi herifler bir de son dakika yediler ahahaha.. Bunlar cidden lanetli galiba

bu yeni tff başkanı, acilen yabancı var hakemi işine geri dönmeli. var kayıtları yine açıklanıyor ama sadece monitöre gidilen kararlarda. tüm var konuşmaları (monitöre gidilmeyenler dahil) yayınlanmalı.

bunlar olmazsa bu sene lig gerçekten bitmez.

saçma sapan işler çok erkenden başladı çünkü.

bir sağlam orta saha, melo gibi -(en önemli takviye bu)-
bir iyi sol bek -(scout da olabilir, tecrübeli de)-
bir çalışkan, iyi kanat oyuncusu -(rachica gibi)-

alınacak,

oliviera
dubois
zaha

gönderilecek.

şu 3 değişim ile, hakemlere rağmen şampiyon olur bu takım.

İlkay’ın bu dönem geleceğini hiç sanmıyorum. Hala en üst seviyede 2 sene oynayacak topçu zaten city’e geri dönecek haberleri çıkmış. Guardiola havada kapar onu

Şurada yapacağımız 3 transfer var. Nokta atışı yaparsak ve hocamız herkesin gönlü olsun diye takımı çorbaya çevirmezse lig bu sene çok rahat geçer.

Sol bek-stoper oynayabilen bir profil
Orta saha
Kanat

20 milyona 3 adam alirdik. breivik su halde takimimiza en uygun orta saha modelidir. kosan, isiran, sut atan, paslasabilen, dripling yapabilen vs. gittik 20 milyonu 25 yasinda 2. lig topcusuna gomduk.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 milyona 3 adam alirdik. breivik su halde takimimiza en uygun orta saha modelidir. kosan, isiran, sut atan, paslasabilen, dripling yapabilen vs. gittik 20 milyonu 25 yasinda 2. lig topcusuna gomduk.

breivik i de 5-10m euro ya vermezler en az 15 isterler, Sara iyi futbolcu ve bize tek gereken takımın top şişirmemesi. Bizim defans topu sürekli havadan forvet hattına göndermeye çalışıyor. 71 uzun top yapmışız yüzde 60 ı rakibe gitmiş bu yüzden. bu tip uzun top anlayışı olarak oynanacaksa 2nci torreira alınmalı sara 8-10 numara oynamalı.

breivik i de 5-10m euro ya vermezler en az 15 isterler, Sara iyi futbolcu ve bize tek gereken takımın top şişirmemesi. Bizim defans topu sürekli havadan forvet hattına göndermeye çalışıyor. 71 uzun top yapmışız yüzde 60 ı rakibe gitmiş bu yüzden. bu tip uzun top anlayışı olarak oynanacaksa 2nci torreira alınmalı sara 8-10 numara oynamalı.
kisir bi dongu var. uzun top atiliyor cunku orta sahada geriye gelip gerektiginde topu tasiyarak cikacak bi adam yok. rakip bizim topcularin yanina birer adami koyar koymaz sanki ordan cikmak imkansiz gibi davraniyor bizim takim. breivik icin 15 istenecegini hic sanmiyorum. 10a olsun olsun 12ye biterdi. kaldi ki o olsun demiyorum o tipte bir oyuncu. cok ozel yeteneklere sahip degil bir futbolcunun az cok yapabilmesi gereken seyleri yapsin oynadigi bolgeye ozel. geri kalan parayi yine gencten birilerini bulmak icin kullansinlar ayni yorenin adamlarindan, fransadan vs. biri tutmazsa biri tutar.

Adana demirspordan Maestro cekerdim , dinamiklik katar orta sahaya
IMG_3743.png

Maestro mu

Hadi canım Bu lezzet kaf dağında olsa giderim

1 gün dışarı çıktım ifb puan kaybetmiş. Yönetim 25.Şampiyonluğun kokusunu alıp 2 3 eksiği tamamlarsa bu sezon bizden daha iyisi yok.

dün yanlız üzerinde gerektiği kadar konuşulmayan korkunç bir detay var bence.

yalı'nın koruması bildiğin sahanın içinde elini beline atmış, silahına davranmış lan. yuhhhhhh.

bu adama birileri dur demezse sanırım gerçekten bu yıl bir stadyumda kan dökülecek. ciddi ciddi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt