Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.497
- 36.050
- 2.773
SA
Dubois, Oliveira, Cicaldau, Morutan, Köhn, Zaha, Yusuf, Kerem, Halil ve Taylan gitti mi?
yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SA
Dubois, Oliveira, Cicaldau, Morutan, Köhn, Zaha, Yusuf, Kerem, Halil ve Taylan gitti mi?
Manu kone alsak zevkten bayılabilirim
Doğru demiş orta saha yok geçen hanila yürü git
ilkay gibi futbolcu en son 30 sene çnce gelmişti ismi hagiydi!
azo yıldırım taktikleri. Bunun gibi wan der wiel vardı herifi gizli güçler inşaat işi ayağına dolandırıp fbden söğüşlediği paraları almışlardı sonra meşhur yenge adını unuttum bunu terk etmişti!!Onu dövüp gondermeliyiz
Doğru demiş orta saha yok geçen hani
Aynen öyle. 37 yaşındaki mertens 2 şampiyonluğun mimarlarından biri oldu. Kalite olmadan at gibi koşan topçuların bir anlamı olmaz. Barış kerem onlar sayesinde futbolu öğrendiyauv vallah ben bu adamları anlamıyorum
sanıyorlar ki gedson radhica filan uçuyor
onları sahada topçu yapan rafa ve immobile
geçen seneyle bu sene arasında ki fark bu bjkde ama iki topçu yetmez bjkye
o kalitede iki adam daha lazım
bunlar kalite düşmanları
bizde icardi mertens torreirayı ziyechi çıkar kümeye oynarız
futbol kaliteli adamlarla oynanır!
Oyunculara teklif bulduramiyorlar.Nasil olsa gs'nin beleş parasi yemeyen keriz.olivero da gitmeli..
fosil çitfliği yaptılar yedek klubesini
İlkay sara torreira ile bizi Avrupa'da döverler lig için sorun yok. Sara sağ kanatta oynuyormuş onu zaha yerine düşünüp bir defansf top süren gedson tarzı oyuncu alırsak olurilkay transferi başlı başına amasız fakatsız virgülsüz noktasız
cuk transferidir
Neyi döveceklerİlkay sara torreira ile bizi Avrupa'da döverler lig için sorun yok. Sara sağ kanatta oynuyormuş onu zaha yerine düşünüp bir defansf top süren gedson tarzı oyuncu alırsak olur
Herkes ezbere doğaçlama oynuyorokanın bir değişik oyun anlayışında İlkay adapte olabilir mi şüpheli bu adamıda Zahalar bilmem neler gibi mundar ederse ne olacak yoksa tabi çok iyi transfer olur da hoca güven vermiyor oyunculara rol verme işinde.