Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardiyi sürekli stoperle kavga ettiriyoruz.Üstüne adama düzgun pas cikaramiyoruz.1 kere düzgun top geldi cok iyi bitirdi.1 tanede cok iyi asist yapti.
Az pozisyona giriyo ve buna rağmen gole çevirme istatistiği çok yüksek

Bi ara bakmıştım süper lig tarihinin gol krallarının ortalamasına en yüksek jardeldi sanırım icardi onu bile geçmişti baktığımda

Adamın paçalarından kalite akıyor ayak uydurabilen çok az.. İlk maç ziyeche attığı ara pası sonra Barışi sol ayakla karşı karşıya bıraktığı pozisyon.. İkinci maç kereme yaptığı muazzam asist.
Golculugunu konusmadik bile adamın oyun görüşü falan çoğu 10 numaradan daha iyidir..

Kendi dediği gibi bin kiloyken gol kralı olmuş birinden bahsediyoruz hem de bu kadar az besleniyoken ve onlarca golü kolpadan iptal edilmişken

Şu herif geçen sene ki fbde oynasa,çok besleneceği,gollerinin iptal edilmeyeceği ve çok fazla penaltı da kullanacağı için 60-70 tane falan yazmıştı

Hoca'dan dolayı o öyle, oynattığı futbol ve birazda yeni transferleri direk oynatmama huyundan.
Ee işte böyle bakarsan beklesen de olurmuş.

Oynayan adamları aldık bir şey değişmedi.

10 gün içinde bir çok fırsat çıkacaktır şimdi ve değerlendiremezsek yazık olacak.

Sergio iyi gözüküyodu çünkü takım kompakt oynuyodu o oyunun baş sebebi de rashicaydı

Rashica dahil olana kadar aynı sergio yunus varken poşet gibiydi

O sezon rashicayı almasak şampiyon olamazdık oyunu tek başına düzeltti sadece oyun şekliyle

Yok ebesininki Ali Sami

O sezon rashicayi alamasak diye bakacaksak ;
Kerem şov yapmasa olamazdik
İcardiyi almasak olamazdik
Boey kendini bulmada olamazdik
Toreirayi almasak olamazdik
Abdülkerim böyle oynamasa olamazdik
Muslera efsane sezon gecirmese olamazdik

O kadroda rashica ilk 5e bile yazilmazdi

Bize faydasi oldu mu oldu ama abartmaya gerek yok

Sara aslında tam istenildiği gibi, çıkış yakalayan genç bir isim, kaldı ki Norwich performansı gerçekten kayda değer imiş, taraftarlarından anlıyoruz.

Ancak profil olarak ne kadar oturacak takıma orası endişelendiriyor haliyle. Üstüne verilen bonservis hep vurgulanacak doğal olarak.

Ee işte böyle bakarsan beklesen de olurmuş.

Oynayan adamları aldık bir şey değişmedi.

10 gün içinde bir çok fırsat çıkacaktır şimdi ve değerlendiremezsek yazık olacak.
Transfer dönemin sonunda gelen oyuncuyu da Ekim ayında anca oynatırdı :)

Kimseyi alamaz olsak ortalık küfür show.

mertensli 11 bu takım yapamaz.En mantıklı orta saha kaan tor ve sara .Bu takım koşarda pozisyonada girer hele birde keremin yerine adam gibi bir sol açık bulursak gayette başarılı oluruz
Şampiyonlar ligi için kesinlikle kullanmamız gereken diziliş budur bana kalırsa. Takımda ilk düşüncemiz kaliteli ayakların sahada olması olmamalı açıkçası

Şampiyonlar liginde fark yaratacak bir takım olmak istiyorsak mücadele gücümüzü çok yukarı çıkarmamız gerekiyor. Kaan Ayhan geçen sene bizde de milli takımda da orda güzel bir sınav verdi Okan Hoca Torreira yı bu kadar bağımsız bir rolde kullanmak istiyorsa Kaan Ayhan mı olur başka bir 6 numara mı alınır oraya bilemem ama net bir pozisyon tutucu lazım

Bu arada verilen ücretten bağımsız Dries - Rafa değişimi yapamamak üzücü. Milot, Rafa ve Gedson kadromuzda olsa çok şey değişirdi bence.

Dries üstadı çok seviyorum o ayrı, ama değişim gerekiyordu bence, Dries üstad ile son sezon, rotasyonda değerlendirmek daha makul olabilirdi gibi geliyor bana.

Rashica girene kadar da takımın en çok fark yaratanı Sergioydu o dönem.

Çalışmadı, idman kalitesi düştü adam da saldı, o ilk dönem oynadığı top fark yaratıyordu ofansif anlamda özellikle.
Yok sergio iyiydi bence de ama iyi gözükmesinin sebebi takımın kompaktlığıydı,rashicasız dönem oyunda kompaktlık yoktu,geçen sene oynasa ki oynadı da kötüydü süre aldığında çünkü kompaktlık tamamen kaybolmuştu

Burda boklanırken konusunda yazıyodum her hücumda ceza sahasına girdiğini ve bunun takıma inanılmaz faydası olduğunu

Okan büyük ihtimalle benim bu analizi okuduktan sonra 6no ısrarından vazgeçip ceza sahasına giren os da karar kıldı

Acele mi ettik bilmiyorum ama bunu bize düşündüren, bunu iyi ki kaçırmamış almışız diyebileceğimiz bir futbolcu performansı görememiş olmamızdır.

Yok sergio iyiydi bence de ama iyi gözükmesinin sebebi takımın kompaktlığıydı,rashicasız dönem oyunda kompaktlık yoktu,geçen sene oynasa ki oynadı da kötüydü süre aldığında çünkü kompaktlık tamamen kaybolmuştu

Burda boklanırken konusunda yazıyodum her hücumda ceza sahasına girdiğini ve bunun takıma inanılmaz faydası olduğunu

Okan büyük ihtimalle benim bu analizi okuduktan sonra 6no ısrarından vazgeçip ceza sahasına giren os da karar kıldı
Sara transferinin sebebi Orhan Uluca diyordum da eğer sensen ona göre sana sövücez gibi duruyor.

rashicaya bak beeee 😂

ne fark yaratmış

tamam son yıllarda ki en iyi kanatlardan biriydi özellikle babel fegh sonrası ama game changer yapmakda ne bileyim 😂
Senin ziyech 5 maç çözdü ama 35 maç yoktu

Rashica 35 maçta direkt katkı vermese de faydalı oynayarak o 35 maçın kazanılmasına etki etti

Changeri nasıl doğru adlandırıcaz şimdi hangisi changer?

bu sportcell deki safa kaan bizzat birinci ağızdan bilgi dedi, sara haziran ayından beri peşinde olunan, istenen isimlerdenmiş

okan mertensi kesmemek için ilkayı aldırmaz

ilkayın bu yaz olmaz demeside
okann bu yaz olmaz demeside aynı

belli ki konuşmuşlar

niye bu yaz olmuyor mesela tek mantıklı açıklaması yok !

ikisi konuşmuş mertens gidince gel demiş gibi bir izlenim edindim

rafayıda bu yüzden almadı!

rafa silva hocanın listesinin 1 numarasıydı

Senin ziyech 5 maç çözdü ama 35 maç yoktu

Rashica 35 maçta direkt katkı vermese de faydalı oynayarak o 35 maçın kazanılmasına etki etti

Changeri nasıl doğru adlandırıcaz şimdi hangisi changer?

Rashica yok barış var, bence problem yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt