Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerinde olsam Şlden gelecek parayla orta sahaya Amrabatı alırım. Ben istemiyorum bu adami ama tam sistemsiz kaos futboluna uygun bi adam. İyi alan kapatir, sert temasli oyundan kacmayan, dusuk oyun zekali bi herif. Bu ortama uygun. Bir de sol beke kristianseni 1 yil opsiyonlu kiralarim.

Muslera
Jelert Sanchez Apo Krist
Amrabat Torreira
Barış Mertens Kero
İcardi

Bu kadro ligi alir. Onemli olan da bu zaten

Geri kalan fazlaliklari da anadolu takimlarina kiralik gonderirim.
Kerem kadroda he?

Defanstan oyun kurulumu nasıl olacak hocam? Mendy top kendine gelince bomba zanneden familyadan. Sonra Nelsson uzun topa Apo uzun topa kalıyor olayımız.

Yok be renktas abartiyorsun avcı stopere çekti mendyyi geriden top çıkarsın diye .. Biz Trabzon değiliz elbet ama idare ederiz bir şekilde .. Hem mücadele hem dribbling hem fizik hem oyun kurulumu hepsinin birleşimi Rodri- Declan Rice oluyor zaten..
En büyük korkum sezona bu orta saha rotasyonuna güvenip çıkmamız o yüzden toreirayla çok uyumlu olmayacağını düşünsem de en azından fizikli alan kapatan bir azman olsun ortada

Iki oyuncu önerir misin

3 yıldır takip ediyorum kesinlikle almalıyız

uzun boylu atletik 23 yaşında aradığımız kan

Bizim basında niye hiç mendy haberi yok yabancilar giriyor habire ? Bir saçmalık var ama cozemedim

Videolardan izlediğim kadarıyla şu Genoa'da ki Danimarka'lı orta saha tam aradığımız adam ama çok tuzlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt