Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mendy gayet iyi oyuncu hatta geçen sene 3 milyon euroya biz almalıydık ama şimdi de gidip 10 kağıt verilecek adam değil en azından biz 10a alacak takım değiliz.

Ndaşşamıye de böyleydi, 2 milyon euroya alabilecekken almamıştık sonra 16ya gitti, bu tarz fırsatlar çok da değerlendirebilene işte.

Beşiktaş’ın Ndur ve Angelo hamlelerini beğendim, yıllardır büyük takımların bu tarz potansiyellerini 2 yıllık sürelerle kiralamamız gerektiğini söylüyorum ama yapmıyoruz.

Kiralık oyuncu doğru yaklaşımlarla sana değer katar da işte, 30 kağıda anca Jelert ve Sara alabilen adamlardan bir şey beklenmez.
Mendy 5-6 ya biter bence biterse okey olurum ben iyi topçu aradığımız top kesme ve sertliği katar

Genç Oğlanlara elenirsek asıl şamata o zaman başlayacak.

Paralı kalemlere her gün GS şunu alıyor, bununla ilgileniyor diye haber pompalatacaklar aynı bjk maçından sonra olduğu gibi.

Sonra transferin son günü geldiğinde GS darbukatör Ömer Baryam ile transferi kapattı diye haber girerler.

Genç Oğlanlara elenirsek asıl şamata o zaman başlayacak.

Paralı kalemlere her gün GS şunu alıyor, bununla ilgileniyor diye haber pompalatacaklar aynı bjk maçından sonra olduğu gibi.

Sonra transferin son günü geldiğinde GS darbukatör Ömer Baryam ile transferi kapattı diye haber girerler.

Genç Oğlanlara, Katolik Rahipler gibi saldırırsak sıkıntı yaşamayız..

Real Madrid Nico Paz'i satiyormus. Merkez ve ofansif ortasaha + sag kanat. Yusuf Demir giderse bir yoklamak lazim.

kaynak komkte ne irfanı arkadaş hadi diyelim haber gönderdi fbyi nasıl ikna edeceksin acaba ?

Rahminin sevgilisi Hasan Arat bi genç daha getiriyormuş chelseaden

Yalan haberlere itibar etmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt