Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denemiyor ki hiçbirşey denemiyor

bir kalup tutturmuş gidiyor

ligde iş görüyor kaliteli ayaklar bu kalını taşıyor

denk takımlar çözdü işi delik deşik ettiler kalıbını hala akıllanmıyor

ligi yeterli görüyor

denese bizde görsek başka birşey denediğini kimse birşey demez ama inat hiçbirşey denemiyor

ve futbola karşı tembelleştiğini sezinliyorum özel hayatından dolayı
Abi ya kusura bakma da sen işte burada bence yanlış yapıyorsun ve o yüzden tepki çekiyorsun.

Oyun için dediklerin okey ama özel hayatını karıştırıp varsayımlar üzerinden hocaya eleştiri değil saldırı yapınca tepki geliyor. Yanlış anlama herkesin bir söylem tarzı vardır ama oralara girmeden ve aşağılamadan yapsan ben aldığın tepkilerin azalacağına inanıyorum.

Mesela yukarıdaki mesajda çok güzel oyun ile ilgili eleştirini yapmışsın ama sonuna özel hayatından bir varsayım ekleyince bence yukarıda yaptığın eleştirileri itibarsızlaştırmış oluyorsun.

Cuyper umarim hücumcu değildir. 3.kez hucumcu bek aldirip sonra hoca aldirmiyor demezsiniz artik.

Bu arada Köhn son maçta bir anda hastalandım diye geldi falan dedi ya hoca gizliden satış mı yapıyoz onu acaba.

İki sezondur ligde rekor üstüne rekor kıran ve Avrupa’da son vuruşlardaki becerisizlik nedeniyle CL’den elenen adama da taktik bilmiyor hep aynı şeyi oynatıyor demezsin yav.

Elalem oyuncularının arkadan güldüğü İsmail Kartal’ı kral ilan ediyor sizde elimizdekileri nasıl gömeriz peşindesiniz. Sanki bu lige Okan Hoca’dan iyi yabancı hoca getirebilecekler. Dozajı aşmamak lazım.

Böyle bir ligde ve seni elemelere sağ ve sol bek almadan çıkaran, 6 numaraya son gün 120kg adam alan yönetimle 4 sene boyunca önünü bu kadar kesmeye çalışırken millet her derbiyi falan kazanacak halin yok. Adam iki senede 32 maçlık seri yapmış çok özlediniz Torrent hocanızı galiba.
İlk Kopenhag maçında ilk yarı kale ağzından 5 pozisyon falan kaçtı çoğu Kerem’den. Abartmayın artık beyler yani

Ṣu durumda ilkayi alamayan yönetim istifasini versin

Hele febeye kaptirirsa uyeliklerini de iptal ettirsinler..

1724077849393.webp

Abi ya kusura bakma da sen işte burada bence yanlış yapıyorsun ve o yüzden tepki çekiyorsun.

Oyun için dediklerin okey ama özel hayatını karıştırıp varsayımlar üzerinden hocaya eleştiri değil saldırı yapınca tepki geliyor. Yanlış anlama herkesin bir söylem tarzı vardır ama oralara girmeden ve aşağılamadan yapsan ben aldığın tepkilerin azalacağına inanıyorum.

Mesela yukarıdaki mesajda çok güzel oyun ile ilgili eleştirini yapmışsın ama sonuna özel hayatından bir varsayım ekleyince bence yukarıda yaptığın eleştirileri itibarsızlaştırmış oluyorsun.

Hayali hikayelerle iftira atmak elestiri degildir

Oyunla ilgili yazilan seylerden sonra iftira atilinca bu elestiri degil nefret veya saldiri oluyor

Ayni alayci tavrini erden timur icin de yapmis 1.5 yildir transferler karavana falan

Simdi arkasindan agliyorlar

Hucumcu sol bek, topla gidebilen ozellikleri var. Defansif acidan cok iyidir diyemem.
Bize lazım olan Kristiansen tarzı biri değil mi? Bir de pahalıdır bu Belçikalı. Kristiansen'i kiralık+ opsiyon belki zorunlu satın alma ile alabilirsin. Bir de Köhn'ü falan mı sattık biz? Yabancı sınırı doluyken pek mantıklı da değil.

15-20 veremeyiz Cuyper’e, geçelim o işi
kız ferdi sonrası fb düşünüyor herhalde

Hoca belliki defansif bek istemiyor. İki tane kanat bekle (Jelert) oynayacağını zaten söyledi gibi son maçta.

Hayali hikayelerle iftira atmak elestiri degildir

Oyunla ilgili yazilan seylerden sonra iftira atilinca bu elestiri degil nefret veya saldiri oluyor

Ayni alayci tavrini erden timur icin de yapmis 1.5 yildir transferler karavana falan

Simdi arkasindan agliyorlar
Bende dediğini kibarca anlatmaya çalıştım. :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt