Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Cuyper icin cift haneli rakam olur yani cok pahali, o paralara gider Locko'yu da alirsin zaten sakatlanmadan oncesi icin konusuyorum.

Bize daha sert ve ikili mucadelerde ayakta kalan, pozisyon bilgisi iyi olan biri lazim. En azindan top ayagina da biraz yakisacak ama oyle Roberto Carlos gibi ucmasina da gerek yok.

Bir defa Kuzey Avrupali bek sevdasindan acil olarak vazgecmemiz lazim, surekli nedir bu Iskandinav sevgisi anlamiyorum? Bek oyuncusu atletik ve topu aldiginda ucan giden tarzda olmali, hafif teknige de sahip olmali, kalcasini koydumu rakibini yere sermeli. Ya Guney Amerika ya da Fransiz falan bakmaliyiz.
Kuzey Avrupalı sevdası dışındakilere katılıyorum. Kuzey Avrupalı oyuncuları severim.

15-20 milyon bütçe varsa digne'yi kiralık alıp o parayla da sağlam bir 6 numara almak lazım.

Cuyper 10-12 den aşagıda bir fiyata bitmez limit zırvası diye yalanlar söylerlerken olası bir hamle değil

Bu arada yasaklı kaynak taşımayalım foruma lütfen. Haberin yalan olduğu limitimiz olmadığından açıkça belli.

Ayrıca çoktan başka sol bekle anlaşmışız daha önceden zaten. Niye gidelim ki Belçika’ya.

Ha Belçika haberi doğruysa Uğur Karakullukçu’yu yasaklayalım ortaya asılsız iddaa attığı için.

Uğur'un verdiği bir tane doğru haber yok.

Hoca illa hucumcu olacak diyormus.
Herkes hücumcu olsun zaten; futbol sadece rakip yara sahada oynanıyor ya! Bekler saldırsın, kanatlar forvet özellikli adamlar olsun, Torreira ve yanındaki adamlar da sürekli rakip ceza sahası içinde fink atsın. Savunma mı? Takımdaki stoperlerin işi ne ki?!..

Ortasahaya sağlam bir 6 8 alınsa sol bek idare eder bi tane kiralık genç bi oyuncu bulunur köhn'le beraber oynarlar işte köhn satılamıyor nasıl olsa niye bu kadar tutuldular sol beke anlamadım 2 senedir yarım yamalak sol bek ile şampiyon oluyoruz

bana göre sol bek elzem değil ortasaha ve kanat oyuncusu daha mühim

Köhn ve Mendy’i takas edelim Trabzonla. Rangers’tan aldıkları sol bek Barisic kağnı gibi

Kuzey Avrupalı sevdası dışındakilere katılıyorum. Kuzey Avrupalı oyuncuları severim.
Kuzey Avrupali bekler cok duz oluyor genelde. Burada tek istisna biraz Hollandali futbolcular onlarda da zaten biraz iyi olani direk EPL falan yapiyor. Duz oyuncu aldik zaten, bakiniz Jelert, bir tane daha o tarz bir beke gerek yok. Ilk once defansif meziyetleri ortalama ustu olan ama topla da azicik fark yaratacak biri gerekiyor.

İlkay dedikleri kadar Galatasarayliysa gelir oynar, bir futbolcu tuttuğu takımın formasını giyme firsatini nasıl elinin tersiyle iter ?
Başka takımın daha fazla para vermesiyle rnktaş. @Doruk Ata TANRIVERDİ konularına benzeyecek ama sana bi soru: sana 10 mil euro para verseler ve 2 yıl GaLatasarayı tutma, destekleme deseler cevabın ne olurdu?

Fatih Demireli rahatsızlığı ne durumda acaba ya İlkay’ı çözebilecek max adam o şuan.

Başka takımın daha fazla para vermesiyle rnktaş. @Doruk Ata TANRIVERDİ konularına benzeyecek ama sana bi soru: sana 10 mil euro para verseler ve 2 yıl GaLatasarayı tutma, destekleme deseler cevabın ne olurdu?
10 milyonu alırım hatta teklif edene mahcup olur sakso da ister misin diye sorarim

Kuzey Avrupali bekler cok duz oluyor genelde. Burada tek istisna biraz Hollandali futbolcular onlarda da zaten biraz iyi olani direk EPL falan yapiyor. Duz oyuncu aldik zaten, bakiniz Jelert, bir tane daha o tarz bir beke gerek yok. Ilk once defansif meziyetleri ortalama ustu olan ama topla da azicik fark yaratacak biri gerekiyor.
Ben Jelert'in düz bir oyuncu olduğunu pek düşünmüyorum. Mariano falan değil tabi ki ama top taşıma kabiliyeti ve pas konusunda iyi olacağını düşünüyorum kendisinin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt