Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.807
- 20.493
- 2.193
Rabiot'u aldılar demek ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferdi'de de aynı durum mevcut 35 diye taraftarlarını yiyolar ama o teklif olsa çoktan satmışlardı 25 + bonuslar diye tahmin ediyorumBu adam için 10 milyon teklif var falan diyorlardı ne oldu sözleşme feshi ile gönderdiler. Tam palavracılar.
Mehmet Özcan:’’Köhn hastalığının geçmemesinden dolayı Young Boys maçında da olmayacak.’’
acaba keriz bi doşland takimi mi bulduk herifi dayamak icün
nurullah allahını seversen futbola karşı tembelleştiğini sezinliyorum özel hayatından dolayının neresi bel altı?????!
fatih hocada tembelleşti onuda eleştirdik sonra ortaya çıktı kı sezon içinde 20 küsğr kere bodruma gitmiş
galatasaraya zarar veriyorsa eleştirimi yaparım buradı dingonun ahırı değil!
bjk maçından önce verdi negatifi yok kötü stad yok iyi oyun beklemeyin diye daha 20. saniye negatifliği sahaya etki etti
yetmedi maç içinde panik yapıp sıçtı batırdı rezil etti kulubü!!!!!
ziraatdan eleniyoruz aslında iyi oldu lige odaklanırız diyor
avrupadan eleniyoruz yine aynı şeyi söylüyor!
bu ne arkadaş bu tembellikdir
bunun nesini eleştirmeyeceğiz!
Barış İcardi Sara
İlkay Tominay
Torreira
Cuyper Davinson Nelsson Jelert
Muslera
Vay babayin
Yav ne Cuyper'i gözünü seveyim. Bunlar manavdan domates alamaz sen Cuyper diyorsunİyi de Cuyper'i o fiyatlara nasıl alacağız. Limit yok bişey yok
20 üstü verirler ama 33 bonus felan bana inandırıcı gelmiyor öyle olmuş olsa çoktan paket ederlerdi.ferdi'de de aynı durum mevcut 35 diye taraftarlarını yiyolar ama o teklif olsa çoktan satmışlardı 25 + bonuslar diye tahmin ediyorum
Yok 4 5 kere daha alip begenmemesi lazim hocanin.Taraftarin parasi deniz yemeyen keriz misali.Cuyper vitaminsiz bir çocuğa benziyor fiziksiz bek alma işini bıraksak mı artık