Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım İlkay'ın Alman milli takımını bırakma kararının bize gelmesiyle bir alakası vardır. Adam kariyeri boyunca her şeyi kazandı, 1 şey hariç tüm hayallerini gerçekleştirdi....

City , Arabistan, Galatasaray, fenevbahce secenekleri ortada.

Hayalini gerceklestir Ilkay Gundogan!

Umarım İlkay'ın Alman milli takımını bırakma kararının bize gelmesiyle bir alakası vardır. Adam kariyeri boyunca her şeyi kazandı, 1 şey hariç tüm hayallerini gerçekleştirdi....

City , Arabistan, Galatasaray, fenevbahce secenekleri ortada.

Hayalini gerceklestir Ilkay Gundogan!
"Bendeki bilgi İlkay'ın Barcelona'da kalmak istediği yönünde"

Var yahu Eren Aydın 4 sene önce bile çakı gibiydi, süre vermedik. Çocuk u19un en iyi oyuncusu oldu o sezon.

Fenere gitti ama en orta sahasız dönemde Bartuğ’a süre vermedik.

En iyi topçu Yunustu zaten bir ona verdik o da zaten oynadı hep, Emin de öyle 17sinde fizikliydi bayağı.

Mesele ne kadar değer verdiğin, ne kadar hazırladığın. Ne hayal vadettiğin. Oturup kariyer planlaması yapsan gider kiralık da oynarlar yani ki Eren, Emin ve Yunus yaptı bunu.

Mevzu yetenek değil, özgüven, çalışmak ve doğru kariyer planı, biz birinci ve üçüncü maddede patlıyoruz.

Erden Timur’un geçen sene hazırladığı ve sunduğu alt yapı projesi için tek kişi çalışmamış geçen sene, çünkü başkan kimseyi o göreve vermemiş. Beşiktaş çıkartıyor da arka planda ilgilenenler var orada, emek veriyorlar.

Ya kiraya vereceksin 17sinde ya da çatır çatır atacaksın sahaya. Gökdeniz’i herkes çok övüyordu, nolur yani her maç 5-10 dk süre versek.
Bizim hoca da pek genc oynatmaya merakli degil. Turkiye gibi bir ulkede bazi seyler A takim hocasinin aldigi inisiyatiflerle oluyor, yani yonetime birakmamak gerekiyor ya da daha on planda olmasi gerekiyor A takimdaki hocanin.

Okan Buruk'un 3. senesine girdik bu sene su genc forma sansi bulabilir diyebilir miyiz? Sanmam.

O yuzden kiraya versinler yoksa bu cocuklara yazik olacak.

Sen Ali Koç’un niye sevildiğini pek anlamamışsın gibi.

Paraya ihtiyacı olan kulüpler sürekli böyle tekliflerle gidiyorlar zaten. Boupendza’yı Hatay 10 kağıda kitlemek için herşeyi yaptı mesela, yemediler.

Sayısız böyle öneri oluyor her sene.
Koc herkese yedirdigi icin seviliyorda

Bu itler degilmiydi en iyi oyuncularini turk futboluna katki olsun diye belese febeye yollayan?

Sen Ali Koç’un niye sevildiğini pek anlamamışsın gibi.

Paraya ihtiyacı olan kulüpler sürekli böyle tekliflerle gidiyorlar zaten. Boupendza’yı Hatay 10 kağıda kitlemek için herşeyi yaptı mesela, yemediler.

Sayısız böyle öneri oluyor her sene.
babadan miras veresiye defterini satan şakir işte tam yaw.
anadolu kulüpleri de o etrafında dolanan, "helal abime" diyen, dükkanı yağmalayan tipler işte :d

Ertan Süzgün: "Eyüp Aydın için Türkiye ve Bundesliga 2’den teklifler var."

üzerine düşecek yönetim olsa ilkayı yaz başından türkiyedeki reklam çekimine kadar darlardı

ilkay şu an yönetimin bir numaralı gündem maddesi olmalı ve öyle ikna edilmeli ki bizi citynin önüne koymalı

Ertan Süzgün: "Eyüp Aydın için Türkiye ve Bundesliga 2’den teklifler var."
Gökdeniz Gürbüz, Eyüp Aydın, Efe Akman kiralık gönderilmeli oynamalılar. Ali Turap'ı biz kullanmalıyız bence yedek sağ bekimiz yok bana göre ama hoca Kaan'ın falan gerisinde görüyorsa ki öyle görünüyor o da kiralanıp oynamalı.

Ben diyorum, futbolculuk kalitesi açısından elbette değil ama adam bencil ve koca İtalya’da kimse sevmiyor. Zaniolo’yu bile seviyor adamlar yani.

Zaha’ya sorunlu diyenler bu adam gelse çıldırır.

Benim gözümde çöptür bu özellikleriyle ha bazen öyle bir uyum oluyorki adamın iyi yönlerini görüyorsun ama futbol bu.
Senin fikirlerine her zaman saygı duymuşumdur. Katılmamak ile beraber çöp demek bence bu lig için çokta önemli değil. Bence gayet yetenekli ve lig için yeterli olurdu. Gelmemeyecek adama don biçmek bu belki ama gelmesini isterdim. Saygılar Adminim…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt