Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.855
- 20.444
- 2.663
Yanlız Eyüp bayağı bir fırsat buldu kendini göstermek adına, birşeyde gösteremedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
38 olsun nolcak ilkay 4 sene oynar tezim dogruYok Mertens 44 yasinda![]()
Premier lig kapısını Ertan tutuyormuşErtan Süzgün: "Zaha'nın Premier Lig kapısı kapanmış durumda."
38 da degil daha yeni 37 oldu yav soyle dogru yazalim bu tarz bilgileri.38 olsun nolcak ilkay 4 sene oynar tezim dogru
Kiskanma herif calisiyor, bizim muhabirlere 10 basar ayrica.Ertan durmadan g.tunden sallıyor. Bir tane bildiği haber yok
Alt yapı projesi vardı bir tane, onun adımlarıydı da kimse devam ettirmedi.Alip alip duruyoruz hic biri forma sansi bulamiyor. Simdi kim aldiriyor dedin ya az once harbi bu konuda kim aldiriyor diye dusunuyor insan?
gs'da oynama şansı bulamayıp, başka takımda ortalığı yıkan bir topçu olmuş mudur yaw?Yanlız Eyüp bayağı bir fırsat buldu kendini göstermek adına, birşeyde gösteremedi
Bzim .muhabirler eksi 20 zaten. Bu da eksi 10 dur en fazla. Premier lig kapisi kapandı nedemek ya.boyle saçma haber mi olur.Kiskanma herif calisiyor, bizim muhabirlere 10 basar ayrica.
Ilkay gelse bu kerem oynamasin ya ben oynamayayim der.Bizim takimin en buyuk sorunu bu set oyununda tikanma sorunumuzda bu basit oynamak
Kereme bak kacan adama pas atacagina ben nasil direk asist yaparim kafasinda mertens demirbay toreria icardi haric topu iki kere durtmeden
ayagindan cikarmiyoruz tempo boyle salak sacma top surmelerle bitiyor
Demirbayda ilk geldiginde cok yadirgandi tekte oynuyor sorumluluk almiyor diye ne kadar cok tekte oynayacak toph kosturacak adamin varsa okadar iyi set oynarsin ilkay gelse bu keremi filan tekme tokat dover
Teşekkürler. İyi forumlar...Kralsin sagol seskom
Alt yapidan zaten hic bir zaman ben fizikli cocuk gormedim bu taaa 2000'li yillardan beri ayni.Alt yapı projesi vardı bir tane, onun adımlarıydı da kimse devam ettirmedi.
Bu adamlar 3 sene bizde oynayınca homegrown sayılacaklar Avrupa listelerinde de.
Alt yapıdan fizikli, kaliteli oyuncu gelmeyince geçici süreliğine alternatif buldular işte.
Bu fener sol bekle defans manyağı miÖZEL | Kasımpaşa'dan Yasin Özcan'ın Fenerbahçe'ye transferi gündeme gelebilir. Yasin, Sarı-Lacivertli yönetime önerildi.
• Yasin Özcan ile Beşiktaş da ilgilenmişti. @ajansspor
Srfsiz ypaṣa beleṣe gönderir febeye
Herif arastirdim diyor ben ne bilim, demek isteyen kulupler caymis elde kaliyor yani Zaha.Bzim .muhabirler eksi 20 zaten. Bu da eksi 10 dur en fazla. Premier lig kapisi kapandı nedemek ya.boyle saçma haber mi olur.