Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bizim takimin en buyuk sorunu bu set oyununda tikanma sorunumuzda bu basit oynamak

Kereme bak kacan adama pas atacagina ben nasil direk asist yaparim kafasinda mertens demirbay toreria icardi haric topu iki kere durtmeden
ayagindan cikarmiyoruz tempo boyle salak sacma top surmelerle bitiyor

Demirbayda ilk geldiginde cok yadirgandi tekte oynuyor sorumluluk almiyor diye ne kadar cok tekte oynayacak toph kosturacak adamin varsa okadar iyi set oynarsin ilkay gelse bu keremi filan tekme tokat dover

Alip alip duruyoruz hic biri forma sansi bulamiyor. Simdi kim aldiriyor dedin ya az once harbi bu konuda kim aldiriyor diye dusunuyor insan?
Alt yapı projesi vardı bir tane, onun adımlarıydı da kimse devam ettirmedi.

Bu adamlar 3 sene bizde oynayınca homegrown sayılacaklar Avrupa listelerinde de.

Alt yapıdan fizikli, kaliteli oyuncu gelmeyince geçici süreliğine alternatif buldular işte.

Yanlız Eyüp bayağı bir fırsat buldu kendini göstermek adına, birşeyde gösteremedi
gs'da oynama şansı bulamayıp, başka takımda ortalığı yıkan bir topçu olmuş mudur yaw?

iyi topçu formayı çatır çutur alıyor. son örneği de kerem. cayır cuyur aldı formayı.

gsmızın gençleri genelde fos olduğu için oynayamıyor bence.

bizim altyapıdan çıkıp da süre bulamayan ve dışarıya transfer olan topçuların alayı, gittikleri takımlarda rezil oluyorlar genelde. belki çok çok istisnai bir iki örnek varsa vardır benim şu anda aklıma gelmeyen. hatta belki o da yoktur bile.

Bizim takimin en buyuk sorunu bu set oyununda tikanma sorunumuzda bu basit oynamak

Kereme bak kacan adama pas atacagina ben nasil direk asist yaparim kafasinda mertens demirbay toreria icardi haric topu iki kere durtmeden
ayagindan cikarmiyoruz tempo boyle salak sacma top surmelerle bitiyor

Demirbayda ilk geldiginde cok yadirgandi tekte oynuyor sorumluluk almiyor diye ne kadar cok tekte oynayacak toph kosturacak adamin varsa okadar iyi set oynarsin ilkay gelse bu keremi filan tekme tokat dover
Ilkay gelse bu kerem oynamasin ya ben oynamayayim der.
Okan buruk"hay hay ilkayim"
-ilkay:hocam neden bu macta yokum.
Okan buruk:ya kerem ya sendin.Evladim olan keremi seçtim.
Hikaye bu kadar.Umarim beğenmişsinizdir.

Puan kaybi kredimiz yok iki senedir

22/23 sezonunda evimizde giresunspor ile oynarken son 10 dakika hamza oyuna girdi diye teknik ekip ve futbolun basinda olan yöneticilerin icinden gecildi transferler gelmedi hamza oynuyor diye

Yine gecen sezon eyup antalya macinda orta saha oyuncularinin eksikliginden dolayi oyuna girdi,2-1 de az kalsin top kaptirdi diye yine yerden yere vuruldu cocuk

Bu düzen de bizim gibi kuluplerin genc oyunculara sans vermesi icin ayni mevki de olan oyuncularin sakatligi olmasi gerekiyor,ancak bu sekilde sans gelir onlara bu herzaman böyle olmustur

Hic ozan kabak demeyin ilk oynadigi kasimpasa macinda maicon’un sakatligi vardi serdar aziz disinda stoper yoktu,oyuncu da potansiyel oldugu icin ve ic saha maci oldugu icin sans geldi ilk 11 basladi ve ardindan devam etti

Alt yapı projesi vardı bir tane, onun adımlarıydı da kimse devam ettirmedi.

Bu adamlar 3 sene bizde oynayınca homegrown sayılacaklar Avrupa listelerinde de.

Alt yapıdan fizikli, kaliteli oyuncu gelmeyince geçici süreliğine alternatif buldular işte.
Alt yapidan zaten hic bir zaman ben fizikli cocuk gormedim bu taaa 2000'li yillardan beri ayni.

Besiktas bile iri yapili kuvvetli cocuklar cikartabiliyor (kaliteyi bir kenara birakirsak) ama bizde hic yok. Alt yapisi boyle amatorce yonetilen baska bir buyuk kulup etrafta goremiyorum. Zaten daha bugun Eray Iscan'in alt yapiya kaleci antrenoru olarak alinmasi herseyi ozetliyor. Eray'in kendisine ne hayiri olmus ki alt yapidaki kalecilere olsun?

Toreira,mertens,zaha ve ziyechin hiçbir büyük maçta etkili olamaması canımı çok sıkıyor

Ulan kazımcan denen bebe bile bi fb maçı efsane oynadı,nelson o kötü ayak kalitesiyle kaç tane derbide canavar gibi performans sergiledi,bokladığımız kerem kaç tane etkili derbi oynadı,barış keza öyle,sergio bile ilk fb maçında efsane top oynamıştı

Bu 4lü silik silik geziniyo büyük maçlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt