- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
lan yalanı, kolpayı özlemişim. 1 haftadır hiç bir şey yoktu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan yalanı, kolpayı özlemişim. 1 haftadır hiç bir şey yoktu.
Gönderemeyecekleri adamı hoca ile elbirliğiyle neden basın ve taraftar önüne yem ettiler , anlamış değilim, bunun sonu Dubois gibi maaşını biz ödeyip başakşehire göndermek olmaz umarımErtan Süzgün: "Zaha'nın Premier Lig kapısı kapanmış durumda."

Ben ayni oyun sisteminde ısrar ettigi icin, bu sistem işlemediğinde bir B planı olmadıgı icin, sürekli geç yada ezbere degisiklikler yaptıgı icin Okan Hoca'yi sürekli eleştiriyorum zaten ama transferler icin eleştirilecek ilk merci baskan ve yönetim bence.Adam kendi söyledi istediğim oyuncular alındı diye hala adamı aklamaya çalışıyorsunuz. Gelmiş bana rashica'yı söylüyorsun. Ona bakarsan Tielemans içinde welcome to Galatasaray diyebilirsiniz dedi. Her hareketi falso
zaha :Ertan Süzgün: "Zaha'nın Premier Lig kapısı kapanmış durumda."
Cityliler ne zaman biter diye bekliyo artik ne kalmasi vs yav salmıslar baslarindan buda ilgili bir konu diye soyluyor bir seyler isteErtan Süzgün: "İlkay Gündoğan'ın yakınıyla konuştum 'İlkay Barcelona'da kalmak istiyor' dedi ve kadro dışı olduğunu doğrulamıyorlar. Ayrıca Katar'dan 5 yıllık teklif gelme durumu da varmış. İlkay'a çok çok yakın bir kaynak. Vallah..."
Al iste basimiza bela cikti herifErtan Süzgün: "Derrick Köhn tarafı ile görüştüm. Köhn, bugün idmana çıktı. İsviçre'de takımla birlikte olacak. 'Biz gitmek istemiyoruz.' dediler. Köhn'ün gitmediği senaryoda Galatasaray'ın yüksek bonservisle sol bek alma ihtimali yok."
zaha isviçre kampında :Ertan Süzgün: "Zaha'nın İsviçre'ye gidip gitmeyeceği yarın belli olacak."
Okan Buruk: "Senin burada olman bizi rahatsız etmez, İsviçre'ye gelebilirsin"![]()
Bende istemiyorum, uzasinİlkayı İSTEMİYORUM
Var mı nasıl istemezsin ilkay bu diyecek biri
Ertan büyük ihtimalle O'nun tweetine atmışlardı ben de ordan kaydetmiştim kanks yavBu ne olm![]()