Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan yalanı, kolpayı özlemişim. 1 haftadır hiç bir şey yoktu.
images (58).webp

İlkay her ne kadar iyi galatasarayli da olsa ben gelmemesi taraftarıyım. Kadro sisik nerde oynayacak. Bizim istediğimiz oyuncu profili değil. Mendy daha yerinde bir transfer olur onu da makul bir paraya alırsak. Ha biz almazsak mendyi avrupadan bir takım alır.

😂 Adam kendi söyledi istediğim oyuncular alındı diye hala adamı aklamaya çalışıyorsunuz. Gelmiş bana rashica'yı söylüyorsun. Ona bakarsan Tielemans içinde welcome to Galatasaray diyebilirsiniz dedi. Her hareketi falso
Ben ayni oyun sisteminde ısrar ettigi icin, bu sistem işlemediğinde bir B planı olmadıgı icin, sürekli geç yada ezbere degisiklikler yaptıgı icin Okan Hoca'yi sürekli eleştiriyorum zaten ama transferler icin eleştirilecek ilk merci baskan ve yönetim bence.

Ertan Süzgün: "Derrick Köhn tarafı ile görüştüm. Köhn, bugün idmana çıktı. İsviçre'de takımla birlikte olacak. 'Biz gitmek istemiyoruz.' dediler. Köhn'ün gitmediği senaryoda Galatasaray'ın yüksek bonservisle sol bek alma ihtimali yok."

Ertan Süzgün: "İlkay Gündoğan'ın yakınıyla konuştum 'İlkay Barcelona'da kalmak istiyor' dedi ve kadro dışı olduğunu doğrulamıyorlar. Ayrıca Katar'dan 5 yıllık teklif gelme durumu da varmış. İlkay'a çok çok yakın bir kaynak. Vallah..."
Cityliler ne zaman biter diye bekliyo artik ne kalmasi vs yav salmıslar baslarindan buda ilgili bir konu diye soyluyor bir seyler iste

Ertan Süzgün: "Derrick Köhn tarafı ile görüştüm. Köhn, bugün idmana çıktı. İsviçre'de takımla birlikte olacak. 'Biz gitmek istemiyoruz.' dediler. Köhn'ün gitmediği senaryoda Galatasaray'ın yüksek bonservisle sol bek alma ihtimali yok."
Al iste basimiza bela cikti herif

Tutmayan transferler için eleştirilecek isimler sıralama ;

1. Başkan (nihayetinde onayı o veriyor, risk görüyorsa onaylamamalı, ilk sırada).
2. Transferden sorumlu ekip (bence en az suçlu olan ekip çünkü bunlara al diyorlar, görevleri min bedelle oyuncuyu ikna etmek).
3. Teknik ekip (emin olmadığı adamı onaylamamalı, ikinci suçlu da bu grup).

X oyuncu gelince şakşakla, tutmayınca kim aldı diyen taraftar ise ana suçlu, hepsinin üstünde. Çünkü bu duruşsuzluktur, iradesizliktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt