Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gedson kazmasını her fener maçında ortada sıçan ediyo herifler. biz nasıl orta sahalar tertipliyosak bizim maçlardan bizim maçlara ligin en kral ortasahası ilan ediliyo herif 1-2 haftalığına

gsın toplam borcu 120 m euro zaten anasını satayım
vay be demek ki gedson'u almayarak oluştu o borç :d

10-15 senede bir anca meydanı boş bulunca itelenerek hasbelkader şampiyon olabilen malum küçük kulübün ne taraftarlarının ne de yorumcularının söylediklerini dikkate almam, güler geçerim.
Ligin başında küçük enişte gibi eser gürlerler, sonra yine boylarının ölçüsünü alıp suspus olup oturur kalırlar

Halı sahada top oynadığın belli oluyor 🤓, topçu as kadro seçmez 2 maçıda sırf onun için izledim , çok merak ettiğim için, müthiş özgüvensiz , kiralık biryerlere gitmezse, UrfaSporda alır soluğu,

halısaha maçlarına beni çağır, saydığın kadar 90 dk. Oynamisligim var
Konum Florya, yaş 40, 90 dakikalarca top oynamış hmm
1724101071324.webp

hilmi bunu enteresan buldu.

Ahanda buldum Selçuk İnan

dursunla cenker sara'yı aldıktan sonra yeni orta saha transferi yapmayı tartışıyor

İlkay 15 m euro brüt kazanıyormuş.
İspanya'da vergi %43'müş. 8-8.5 net alıyor ve sanıyorum daha 1+1 yıl sözleşmesi var. 3 yılda 20 milyondan aşağı gelmez.
İngiltere'de o maaşı alabilmesi için 20'ye yakın para verilmesi gerekir ama Man. City için maaşından feragat etme ihtimali daha yüksek gibi.
City ile 1 yıl imzalayıp seneye bizi düşünmesi daha olası görünüyor sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt