Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Aha. Hiç bunu düşünmemiştik, cidden büyük sıkıntı city fazla maaş veremez o zaman
HhahahahahahahhahHaha. İyi güldürdünüz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha. Hiç bunu düşünmemiştik, cidden büyük sıkıntı city fazla maaş veremez o zaman
VerirAha. Hiç bunu düşünmemiştik, cidden büyük sıkıntı city fazla maaş veremez o zaman
Elim ayağım boşaldı benimdeilkay h...
ilka...
ilk...
yok diyemiyoruz.
Citynin limiti yokmu
Citynin limiti yokmu
Limit diye birşey var kardeşim bizimikiler MOBESE görse söylüyor her hafta, yokmu yani
Konum Florya, yaş 40, 90 dakikalarca top oynamış hmmHalı sahada top oynadığın belli oluyor, topçu as kadro seçmez 2 maçıda sırf onun için izledim , çok merak ettiğim için, müthiş özgüvensiz , kiralık biryerlere gitmezse, UrfaSporda alır soluğu,
halısaha maçlarına beni çağır, saydığın kadar 90 dk. Oynamisligim var
Adam olana çok bile.İlkay 15 m euro brüt kazanıyormuş.
Çok sevdiği Galatasarayına 4 milyon + kdv ye imza atacakmış. Hatipoğlu vizyonuylaİlkay 15 m euro brüt kazanıyormuş.
Bilemedin ben ZabriKonum Florya, yaş 40, 90 dakikalarca top oynamış hmm
Ekli dosyayı görüntüle 257762
hilmi bunu enteresan buldu.
Ahanda buldum Selçuk İnan
Çok görme goMEZ gibi biri daha gelmedi onlaraTürkiye'nin gördüğü en büyük golcü Mario Gomez dediler bana abi , 10 yılı geçti hala gülerim
İspanya'da vergi %43'müş. 8-8.5 net alıyor ve sanıyorum daha 1+1 yıl sözleşmesi var. 3 yılda 20 milyondan aşağı gelmez.İlkay 15 m euro brüt kazanıyormuş.