- 22 Ağustos 2010
- 32.744
- 37.507
- 3.033
isimlerden bağımsız, sol bek ve tempolu orta saha gerçekten isteniyor mu bari onu bir bilsek... isterse son gün gelsin ne yapalım!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chelsea tam Türk futbol severlerin hayalindeki takım. Her sene böyle 25-30 adam alıyorlarDaha az once Joao Felix'i aldilar, onun hevesini cikartmadan Chiesa'yi da istiyorlarmis.
Chelsea want to sign Federico Chiesa, but first they must get rid of Raheem Sterling. [@DiMarzio]
@Arif Çelik
ŞL kabul edilebilir de Kopenhag ve Prag maçları üzücüydü özellikle Kopenhag tek maça 13 milyon euro kazandıracaktı.Ben senin aksine Avrupa'da beklentinin çok da altında kaldığını düşünmüyorum geçen sezon. Evet maddi imkan olarak daha zayıf rakiplere karşı sonuç almakta zorlandık ama onların daha oturmuş ekipleri vardı. Öte yandan artık bu sezon bir oyun oturtamama ve bu takımları sürklase edememenin bahanesi olmaz
Uğurun bildiği bir tane haber yok.
Jakobs haberini Uğur dün gece vermişti herifi yok yere suçladık yavUğur'un verdiği bir tane doğru haber yok.
Fb yalaması bir program olmuş. Gökhan ile programları devam ediyor.Tv100 büyük is yapmis hy’yi çekerek
Gökhan dinc’e üzüldüm ama herif gsli bile degil kaldi tek basina
Haluk Kolpa gecesinin patronu değil mi olum nasıl bırakmış orayı ve, nasıl tek kalıyor gökhanTv100 büyük is yapmis hy’yi çekerek
Gökhan dinc’e üzüldüm ama herif gsli bile degil kaldi tek basina
Ben geleceğini düşünmüyorum. Ben doğru olduğunu pek sanmıyorum.Jakobs haberini Uğur dün gece vermişti herifi yok yere suçladık yav
birakmiyor tabi üstadHaluk Kolpa gecesinin patronu değil mi olum bırakmış mı nasıl tek kalıyor gökhan
Admirim Kerem bu heriften1 sene büyük. Kerem’in Gs ile 176 maçı var kalanı alt lig.Bu arada bu Yakub’un 25 yaşında üst seviyede 150 maçı var, bayağı az.
Gel 50 maç oyna desek ben 20den sonra oynamam diyebilir.
Bana da Köhn’ün maça çıkmaması Okan Hoca’nın son dakika geldi hastayım dedi bilgisi falan çoktan geldi gibi geldi ama Köhn nereye gidecek o merak konusu.Ben geleceğini düşünmüyorum. Ben doğru olduğunu pek sanmıyorum.
Acun'un menajer gibi tesislerde foto çektirirken kovulurBenim bildiğim Cenk Ergün İlkay City’e gitse de bi Barça turu yapar
Spartak Moskova’da 34 maçta 21 gol 7 asist yapan adamı alırım ben
Haluk yayındayken tek başıba kalan GDBu gece Gökhan dinçe üzüleceğim aklıma gelmezdi