Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 maç iyi oynayıp sonra 15 maç ortalıkda gözükmeyen sonra yine 2-3 maç iyi oynaıp bu sefer 20 maçda gözükmeyen nir istemeniz çok ezikce!

neredeydi kardeşim bu gedson 2 senedir!

herifin ahı var bize karşı o ahla bizim maçlarda şahlanan geri kalan bütğün büyük maçlarda donuna sıçan bir kazma gedson!

hay sizin gedsonunuza ya

biz ilkay diyoruz höjbjerg diyoruz goretzka diyoruz

bunlar gedson diyor!!!!!

vallah bıktım ben yauv

bir insan vasatlığı bu kadar nasıl içselleştirir!

Moderatör tarafında düzenlendi:
X isimli oyuncu bize ilaç olur hem 6 hem 8 karışımında gerektiginde ikisinide oynayabiliyor adam hem pogba gibi delici, rodri gibi tutucu vede xavi gibi de pasör GS bu oyuncuyu alarak orta saha problemini kökten çözecektir normalde Real city seviyesinde ki bu oyuncuyu izlememize sağlayan transfer ekibini kutlarım :asd: kimin ismi geçse bu kalıptan 1 gr şasmadan yazıyor herif :d

Yav sallıyorlar o garip ama gerçekten bu kadar maç izliyorlarsa psikolojik vaka, ben galatasaray maçı dısında maç bile izlemiyorum neredeyse, midem bulanıyor artık bıktım.

Yav sallıyorlar o garip ama gerçekten bu kadar maç izliyorlarsa psikolojik vaka, ben galatasaray maçı dısında maç bile izlemiyorum neredeyse, midem bulanıyor artık bıktım.
dünya kupası finali vs gs-balçova yaşamspor tr kupası 8. tur ilk maçı aynı saatte olsa, yine bizim maçı izlerim yaw.

Tv100 büyük is yapmis hy’yi çekerek

Gökhan dinc’e üzüldüm ama herif gsli bile degil kaldi tek basina
anlık gd :

1724108405772.webp

abi inanılmaz şekilde her adı çıkan topçuyu mutlaka bir izleyen oluyor

nasıl bu kadar maç izliyorsunuz yaw :d
Lise sona kadar Brezilya ligi maçlarıni bile takıp ediyordum sonra tabi hayat böyle ilerlemiyor maçta denk gelirse beğendiğim oyuncular oluyordu.Mesela Jelerti bizim maç öncesinde laf soktuğu için takipe almıştım çok beğendiğim bir oyuncu ama Sara Jakops felan hiç bilmiyorum

Yok ya izlemeden sallıyorlar biraz istatistik'i veriyle o kadar ben daha çok maç seyrediyorumdur bu hafta 6-7 tane izledim herhalde mesela

dünya kupası finali vs gs-balçova yaşamspor tr kupası 8. tur ilk maçı aynı saatte olsa, yine bizim maçı izlerim yaw.

Yav bu işin en tepesinde olanlar korkunç kazanıyor, bir socrates videosunda gördüm, emre özcan 3 milyonluk c200 kullanıyordu, serdar ali falan korkunç yüksek paralar alıyormuş.Ama bunlar para da kazanmıyor amelelik

Yav bu işin en tepesinde olanlar korkunç kazanıyor, bir socrates videosunda gördüm, emre özcan 3 milyonluk c200 kullanıyordu, serdar ali falan korkunç yüksek paralar alıyormuş.Ama bunlar para da kazanmıyor amelelik
Emre birde bazen maçı bir daha izliyor veya sonradan izliyor vs anlatmak için o baya yoğun o konuda yav gece 2 de mesela superlig tekrarı izliyor herif veriyorlar ya beinde :asd: hatta bir defasında vermemişlerdi neden vermiyorsunuz demişti söylenmisti bir programında

@Keramettin TANRIVERDİ bizede burada beleşe futbol yorumlatıyorsun!

artık değerli yorumlarımı para karşılığı atacağım

fiyat listem

goygoy bedava
dursuna sallamak 100 tl
yönetime sallamak 200 tl
okana sallamak 400 tl
taktik konuşmak 1000 tl

banka hesabımı atıyorum sana

Emre birde bazen maçı bir daha izliyor veya sonradan izliyor vs anlatmak için o baya yoğun o konuda yav gece 2 de mesela superlig tekrarı izliyor herif veriyorlar ya beinde :asd: hatta bir defasında vermemişlerdi neden vermiyorsunuz demişti söylenmisti bir programında

Keşke bir takım çalıştırsalar da boylarını görsem ama yemez

Keşke bir takım çalıştırsalar da boylarını görsem ama yemez
Özcan o konuda çok sey değil ya bilmiş takıldığına futbolu ben buldum havalarında olduguna pek rastlamadım fikrini söylüyor geçiyor genelde. Ama Serdar mesela kelleci herif Futbolu bulan adam sanki öyle bir tavırlarda birde ne söylese patlıyor iyi dedigi birinin , iyi oldugunu gormedim :d

Özcan o konuda çok sey değil ya bilmiş takıldığına futbolu ben buldum havalarında olduguna pek rastlamadım fikrini söylüyor geçiyor genelde. Ama Serdar mesela kelleci herif Futbolu bulan adam sanki öyle bir tavırlarda birde ne söylese patlıyor iyi dedigi birinin , iyi oldugunu gormedim :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt