Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay + cuyper her şeyi unutturur, yönetime + 100 kredi yazar ama becerebilme olasılıkları %1 gibi bile gelmiyor bana. Öyle bir adam ki başımızdaki 2 yıl şampiyon olmamıza rağmen bir gram güven duymuyorum. Şu armanın, çocukluk aşkımın başında gerçekten yaraşır hak eden o armayla bütünleşen birinin olduğunu görmeden ölmek istemiyorum.

İlkay + cuyper her şeyi unutturur, yönetime + 100 kredi yazar ama becerebilme olasılıkları %1 gibi bile gelmiyor bana. Öyle bir adam ki başımızdaki 2 yıl şampiyon olmamıza rağmen bir gram güven duymuyorum. Şu armanın, çocukluk aşkımın başında gerçekten yaraşır hak eden o armayla bütünleşen birinin olduğunu görmeden ölmek istemiyorum.
İlkay gelirse hoca ilk 3 hafta yedek oturtur mu?

Söz konusu okan hoca ise ilkay'ı 2.yarı bile görebiliriz hocam, şey diyorlar hoca sembolik mesaj veriyormuş o bölgede oynayan oyuncusuna senden vazgeçmedik mesajıymış. Neler düşünüyor yav hocamıza bak.

İlkay bizim oyunda çok küfür yer ama neyse

Adam beklere savunmacı istemiyor, ortasahaya savunmacı istemiyor, elinde olsa stoperleri bile hücumcu ister sanırım mihajlovic gibi
Allahtan ki eskilerden Chilavert ve Hguita gibi golcü kaleciler yok piyasada. ''Hücumcu kaleci isterim'' diye tutturup Muslera' yı paketleyebilirdi!

İlkay daha 33 yaşındaymış ben de 36-37 bandı sanıyorum.İlkay'ı istemeyeni Allah çarpar.Takımın direkt İq seviyesi yükselir İcardi bi daha gol kralı olur.

Muslera maçın yarısını santra çizgisinin biraz berisinde oynuyorz ondan herhalde😄
O da pek kalmadı artık Öndekiler geriye dönmekte yine zorlanıyor, geridekiler de çıkmakta zorlanmaya başladı yani takım boyu dahada uzun kalıyor. Bu şekilde efektif hücum pres yapılamaz. Takımın başka türlü bir oyun becerisi de yok. Bakalım hoca bu işi çözebilecek mi? İyimser olamıyorum açıkçası.

Çağo diyor ki Köhn giderse De Cuyper gelecek gitmezse Jakobs gelecek

İkisi de hücumcu hedef ne 11 tane hücum ağırlıklı herifle sahaya çıkıp rakibi amansızca boğmak mı ne diyelim umarım gerçekleşir
Yani ha köhn ha jakobs. İkisi de savunma özürlü bekler. Bu nasıl planlama anlamak güç

Köhn kalacaksa ki ( bence kalacak ) oraya gidip hem stoper hem sol bek oynayabilecek birini almak daha doğru.

İlkay sabah gelse akşamki maça çıkacak bi oyuncudur.
OKanHodja2.webp

*Şüpheli Okan Hoca Bakışı*

gene uyandı sabah sabah başladı ya ...

GÜNAYDIN FERAMUZ

sfdg.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt