Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.850
- 20.434
- 2.663
Denize düşen Zahaya sarılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisli alırızKiralık vermezler Amrabati diye tahmin ediyorum, kiralıkyuncu bakılır yüksek ihtimal reis
icardi
barış-sara-ziyech
amrabat-torreira
de cuyper-apo-sanchez-jelert
muslera
Transferin açıklanma videosunda Amrabat'ı hayal ettim bile ben reis yavbu arada amrabat gerçekten bunların alabileceği bir oyuncu. belki de maximumu. abisi ile falan iletişime geçerler. topçu da arap sonuçta.
Umarım öyle bi kampanya olur son günlerdeBonservisli alırız![]()
Fatih terim her zaman haklıdır.nedir mesele
sol bek gelir mi peki sence, ne dersin?Transferin açıklanma videosunda Amrabat'ı hayal ettim bile ben reis yav![]()
Köhn'ün satışına göre kesin gelir reis.Dedim ya bu kulüp 2 senedir şampiyon oluyo Şampiyonlar Ligi gelirleri var transferleri yapmak zorundalar.Taraftarlar tepki gösterir.Köhn de burda istenmediğini biliyo yedek kalmak istemez maaşı da az yüksek maaşlı 1 teklif aldığında gider diye düşünüyom.Yerine Greg Taylor'u isterimsol bek gelir mi peki sence, ne dersin?
savio yağ gibi akıyor namussuz yabu city'nin de allah belasını versin. hayvanlar gibi takımsın, dünya üzerindeki her takımla kedi-fare gibi oynuyorsun hala daha 50 yaşındaki adamı geri alcaksın ya.
bırak sal şu adamı biraz da biz nasiplenek yaaaaa :d
hayatımda izlemedim.savio yağ gibi akıyor namussuz ya
futbol forumunda ne işin var o zaman yahayatımda izlemedim.
Pep ile arkadaş gibiler İlkay sürekli pep in restoranında takiliyorlardi filan geçen sene diyordu ilkayin kalması için çok uğramıştıbu city'nin de allah belasını versin. hayvanlar gibi takımsın, dünya üzerindeki her takımla kedi-fare gibi oynuyorsun hala daha 50 yaşındaki adamı geri alacaksın ya.
bırak sal şu adamı biraz da biz nasiplenek yaaaaa :d
P.Enis Sever'i seviyorum çünkü.futbol forumunda ne işin var o zaman ya
hayatımda izlemedim.