Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City var iken neden Türkiye'ye gelsin, taraftar olarak forma vs alır destekler. Galatasaraylı diye gelmek zorunda mı. Bence linç yanlış.
Yav birak allah askina. Cityde oynayip kariyer mi yapacak bu yastan sonra? 30 yasinda olsa neyse

Linçi hak ediyor ve bir daha ne o bizi ansin ne biz onu

Ha yönetim ustune dusmediyse yönetimin zaten allah belasini versin

Adam citye imza atacak dursunda barcelonadan ayrılmayacak diyor

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gider bir Fransa ya da İtalya takımına

Rabiot'u istemeyecek takım mı var

Anası pazarlığı kızıştırıyordur şimdi
Yav önü açık Arabistan hala bir seçenek. 6 Eki 2024
Sonra derdi ş.ligi falan da olduğunu düşünmüyorum avrupada bonservisi elinde olan oyunculara 1 ay daha transfer olma hakkı tanıyan ülkeler var.

O iş yaş yani buralara düşmez.

Yav önü açık Arabistan hala bir seçenek. 6 Eki 2024
Sonra derdi ş.ligi falan da olduğunu düşünmüyorum avrupada bonservisi elinde olan oyunculara 1 ay daha transfer olma hakkı tanıyan ülkeler var.

O iş yaş yani buralara düşmez.
E herhalde yani
Taraftarımızın bu yönetimden hâlâ Rabiot gibi isimler beklemesi gülünç geliyor

Söyledik burada transfer gelmez 5-0 lık hezimetin gazını alıyorlar dedik

Bana öyle bir bilgi gelmedi. Durumu netlik kazanmadi

@Murat Durmaz senin bu konu hakkinda bir bilgin varmi?
Ben sadece Manchester Unitedla ilgili doğru habedrlere ulaşabilirim dayım.O'nda herkes ulaşabilir Manchester United sayfalarına mesaj atınca ordan duyumları verebiliyorlar :D Benim de kaynağım orası :D

"Kadroyu geniş tutup, rotasyona çok girdiğiniz zaman bu sefer takım dengesi bozuluyor"​

Muhabirler baslamis yine yok ilkayi ikna edemediler vs.. adam ben Galatasarayliyim diyorsa ne iknasi yaw 😂😂 sanki istanbulu Galatasarayi tanimiyorda ikna edilmesi gerekiyor. Bence yalvarilmali gel ne olur gel ilkay elini ayagini öpeyim gel diye belki ozaman gelir 😂

İlkaya çok anlam yüklüyonuz bence, çocukluğunda annesi ya da babası galatasaraylıdır o da öyle söyledi. Koyayım İlkayın Galatasaraylılığına 2 senedir ha geldi ha gelecek. Burdan herhangi birini Galatasaray istese elimiz ayağımız titrer. Tahmini 2-3 güne city’li forması düşer buraya.
..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt