Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyom reis :D

Mesut futbolu bırakalı 2 sene falan filan oluyo ama oynanılan Maç sayısı İlkay'ın 496 Mesut'un 536 bu da İlkay'ın Borussia Dortmund zamanında yedek olduğunu gösterir ki az Maç yapmış 1 futbolcu 30 yaştan sonra daha fazla Maç yapabilir.Almanya Milli Takımı'nda da daha çok sevilen ve saygı görülen 1'isi..
Mesut daha genç başlamıs o kadar
Dogru benziyor biraz :D

Bu arada ugarte-manu işi olmuş galiba.

Rabiot için Liverpool dışında başka bir seçenek yok gibi 5 büyük ligden. Tabi son güne kadar ne olur bilinmez ama

rabiot bize kalacak gibi. mls arabistan yapmayı düşünmüyorsa tabi. istediği parayı avrupadan alamaz ama yüzde 25 fiyat kırarsa ki kıracaktır o parayı biz verebiliriz.

Zaha bizde kaldı gibi...

Duyduma göre İngiltere'ye geri dönerse vergi ödemesi lazım. Ya açık eski bi vergi, yahut bizde kazandığı paranın vergisi (Çıkışı - Giriş arasındaki kısa zaman için)
Biz, o vergiyi ödeyin demişiz; İngiliz takımlar ise yansımamış bu işe.

Neye Ziyech yerine Zaha'yi görmek isterim. Baya hirsliydi aslında sezon öncesi ve kamp dönemi...

Zaha bizde kaldı gibi...

Duyduma göre İngiltere'ye geri dönerse vergi ödemesi lazım. Ya açık eski bi vergi, yahut bizde kazandığı paranın vergisi (Çıkışı - Giriş arasındaki kısa zaman için)
Biz, o vergiyi ödeyin demişiz; İngiliz takımlar ise yansımamış bu işe.

Neye Ziyech yerine Zaha'yi görmek isterim. Baya hirsliydi aslında sezon öncesi ve kamp dönemi...
O iş geçti Florya arazisi toplantısında bile Florya konuşmak yerine adamı bklamayı tercih ettiler , umarım 2.ci Sergio vakası olmaz

1724157306794.webp

Geçen İlkay gelmeye hazır barcelona tarafını çözün demiyor muydu bu Burhan

Benim haberim yalandı diyecek hali yok ya. Yahu daha 1 hafta öncesinden İlkay'ın kendi açıklaması var bu sezon TR imkansız diye. Sallıyor sonra düşünüyorum falan diye kıvırıyor.

Napoli, Fenerbahçe'ye Sebastian Szymanski transferi için 30.000.000€ para ayarladı!

Yine Napoli hep Napoli
Napoli Unicredit'in sağladığı ekstra krediler ile yapıyor transferlerini muhtemelen. Sürekli kaynaklarda "Maddi anlamda zor günler geçiren Napoli Unicredit'ten yardım istedi" tarzında haberler çıkıyor kaynaklardan. Unicredit'in ortağı da Koç grubu zaten. Karşılıklı belli ticaretlere giriyorlar belli ki bu bağlantı üzerinden. Bu tabii ki benim varsayımım. Hiç olmayadabilir. Ama son 5 yıl ki garip transfer alışverişlerine bakılırsa mantıksız da gelmiyor.

Screenshot Capture - 2024-08-20 - 15-39-47.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt