Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakup gelsin iyi topçu. Sakatlık problemi yoksa tabi. Köhn izlemekten kabız olduk..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Kadir Ari Normalde Kadir bu fotoğrafları paylaşırdı bu sefer de ben paylaşayım dedim yav :D
Resim

Kendime bu nöbetin gidişatı neden Y gibi diye soruyordum ki nöbeti açan kişiyi gördüm. Senin o gözlüğüne koyim.

55 m euro harcayıp hala 3 transfere ihtiyaç duymak :d
@Emrah Duvar gibi hocacılar şakşakçılığa devam ederse daha çok adekugbeler kazımcanlar köhnler jakobslar gelir gider

Adam 2.5 senedir takımın başında 20 tane adam aldırdı solbeki tutturamadı,osya nasıl birini alması gerektiğini anlayamadı dene yanıl yöntemi yapıyor 4m maaşlar,20m bonservislerle

@Emrah Duvar gibi hocacılar şakşakçılığa devam ederse daha çok adekugbeler kazımcanlar köhnler jakobslar gelir gider

Adam 2.5 senedir takımın başında 20 tane adam aldırdı solbeki tutturamadı,osya nasıl birini alması gerektiğini anlayamadı dene yanıl yöntemi yapıyor 4m maaşlar,20m bonservislerle
Engelledi mi seni cevap vermiyor normalde cevap verirdi.

4m maaş kim var la?
lan hırt kulüpte sallamadığın adam yok kalkmış bır bır konuşuyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt