Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 4.273
- 1.340
- 1.723
Jacobs yükselebiliyor mu o önemliJakobsa yükseldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jacobs yükselebiliyor mu o önemliJakobsa yükseldim
Dizine çok baskı yapmasın düşerkenJacobs yükselebiliyor mu o önemli
Niye iyi bir oyuncu değil de , Başrol teklifi alamamış mi dizisi neden yokDizi yok sadece
@Veli BaltacıGece kulüplerinde geziyormuş. Orda konulu senaryo yazarNiye iyi bir oyuncu değil de , Başrol teklifi alamamış mi dizisi neden yok@Veli Baltacı
@Furkan Korkmaz sana hakaret varKendime bu nöbetin gidişatı neden Y gibi diye soruyordum ki nöbeti açan kişiyi gördüm. Senin o gözlüğüne koyim.
@Emrah Duvar gibi hocacılar şakşakçılığa devam ederse daha çok adekugbeler kazımcanlar köhnler jakobslar gelir gider55 m euro harcayıp hala 3 transfere ihtiyaç duymak :d
Ben Pep'çiyim yarın Fener'e gitse maalesef Fenerli olmak mecburiyetinde kalırım.@Anıl Kıraç @Can Erden @Emre Altun @Hasan Çam @Naci Liboş @Vasfi Vural İşte o Manchester cityli taraftarlar![]()
Jakobsa yükseldim
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Engelledi mi seni cevap vermiyor normalde cevap verirdi.@Emrah Duvar gibi hocacılar şakşakçılığa devam ederse daha çok adekugbeler kazımcanlar köhnler jakobslar gelir gider
Adam 2.5 senedir takımın başında 20 tane adam aldırdı solbeki tutturamadı,osya nasıl birini alması gerektiğini anlayamadı dene yanıl yöntemi yapıyor 4m maaşlar,20m bonservislerle
4m maaş kim var la?@Emrah Duvar gibi hocacılar şakşakçılığa devam ederse daha çok adekugbeler kazımcanlar köhnler jakobslar gelir gider
Adam 2.5 senedir takımın başında 20 tane adam aldırdı solbeki tutturamadı,osya nasıl birini alması gerektiğini anlayamadı dene yanıl yöntemi yapıyor 4m maaşlar,20m bonservislerle
Ben Pep'çiyim yarın Fener'e gitse maalesef Fenerli olmak mecburiyetinde kalırım.