Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.943
- 39.730
- 2.953
Jelerti aldik ya kuzeyli sagbek. Kactane kuzeyli sag bek alalim?Acil kuzeyli bir sağ bek ve brevik alin gelin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelerti aldik ya kuzeyli sagbek. Kactane kuzeyli sag bek alalim?Acil kuzeyli bir sağ bek ve brevik alin gelin
Engelleyemez deEngelledi mi seni cevap vermiyor normalde cevap verirdi.
Sergionun toplam maliyeti4m maaş kim var la?
lan hırt kulüpte sallamadığın adam yok kalkmış bır bır konuşuyorsun.
lan geçen sene limit mi vardı da Dombele yazıyorsun utanmaz herif.Sergionun toplam maliyeti
Midsjonın toplam maliyet
Ndombelenin maaşı(3.5-4 m du)
Sara da kocaman soru işareti
Ya hala sinekten yağ çıkarmanın peşindesin yapma şunu dürüst ollan geçen sene limit mi vardı da Dombele yazıyorsun utanmaz herif.
Sergio konusunu açma memesiz adama fena kılım.
Miço yine maliyetine göre katkı verdi.
Hocam öyle bir mallığı hiç bir vakit yapmaz rtaş rahatta kalalım.Ben Pep'çiyim yarın Fener'e gitse maalesef Fenerli olmak mecburiyetinde kalırım.
lan dombele için ET mecbur kaldık aldık dedi. Ne hocanın ne ET nin suçu yok o herifin alınmasında.Ya hala sinekten yağ çıkarmanın peşindesin yapma şunu dürüst ol
4m kim dedin (yokmuş gibi)
Olduğunu yazdım(var çünkü)
Hala lafı çeviriyosun özür dilerim biatçıyım bundan sonra düzelicem de geç
Hatalarından ders alan bir yapın yok
21 deBizim takimin basin toplantisi yok mu yav?
Mahmooda sözüm varİstese verir misin ?
Aurier-kısa süreli çözümdü abilan dombele için ET mecbur kaldık aldık dedi. Ne hocanın ne ET nin suçu yok o herifin alınmasında.
Sergio 2,750 mi ne maaşı
miço 900b avro. barışa benzedin iyice
Yeni gördüm McTominay , mourinho ile olan resmini kapak fotosu yapmış . Aman sakın almasınlar aman diyorum
adam akıllı 1 tane yönetici yok mu ilkayı ailesini ikna edecek