Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde gene götürüz ama avrupada savunma yapmayı bilmeyen ya da hantal beklerle hoş anılar yaşatmazlar. Geçen sene gördük işte prag eşleşmesinde 2 tane iyi bekimiz olsa güle oynaya turlardık

Bence Bek özellikle sol bek mevkisi diğer mevkilere göre bulunması daha zor.
üst düzey klüplerinn çoğunda ortalama sol bek oyuncuları var.
Bizdeki sıkıntı büyük.Hala transferde ne denli kötü olduğumuzun kimse farkında değil.Biz genel olarak kadroyu doğru kursak zaten hoca bazı konularda inat etmese ortalama bir bekde işimizi görecek.
Ama biz o kadar anlamsız bek seçimleri yapıyoruz ki olacak iş değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olm kıt mısın yazmışım ya işte

"dene yanıl yöntemi yapıyor 4m maaşlar,20m bonservislerle"

4m dombeleyi kastettim(3.5 galiba maaşı)
20m ye de sarayı kastettim dene yanıl yapıyo diye bunun nesini anlayamadın
Sergiosu midsjosu falan da var daha

Bunlar sadece os,daha kanatlar bekler 50 tane adam aldırdı 48inden verim alamadı

2.5 senedir takımın başında olan adam os daki kabak gibi açığı göremeyip nasıl bir oyuncu alması gerektiğini anlayamayıp 20 milyona birini aldırıyo o kişi sara mı olur,tutsa da yanlış transferdir bu gereksizce alınan çok fazla risk çünkü

Okana laf etmemek için transferleri okan mı yaptırıyo dedin sen yahu pes,bizim kadar sallama ama en azından bazen de eleştirebil diyorum ben sana

4m diyorum 3m diyosun,midsjo diyorum gol attı diyosun,transfer skandalları diyorum okan yaptırmadı ki diyosun,gitsin diyorum terzici getiremezler o zmn kalsın diyosun,sergio diyorum bana onu hatırlatma diyosun,sen ne diyosun yaw :)
git ötede zırla

Rezalet yahu.Burada daha planlama,gönderilemeyen adamlar,eksik bırakılan mevkiler falan yok..Buradaki sıkıntı şu bunları söyleyince sanki Galatasaraya zarar veriyorsun.Tam tersi Galatasaray düşündüğümüz için her zaman daha iyi olsun diye söyleniyor.

Bu kafayla florya projesiymiş rivaymış falan hepsi boş bizde borç bitmez.Tabiki taraftar bir yere kadar etkin rol oynar.Ama bu kadarda körü körüne bakarak tepkisiz kalarak başımızdaki iş bilmezlerden kurtulamayız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya en son çare olarak transferleri okan yaptırmıyo ya getirdiler olayı bunlar da farkında aslında rezilliğin boyutunun ama toz kondurmamak için böyle komik durumlara düşüyolar

Bu trt'nin abv her zaman aynı b.ku yiyorlar. Beceremiyorsaniz yapmayın kardeşim. İnşallah yarın Bizim maçta da böyle sıkıntı olmaz.

Şampiyonlar Ligi'ne gidersek Amrabat'ı alacağımızı tahmin ediyom.Sara'ya o kadar bonservis verildi 10 Numara'da kullanılır büyük ihtimalle.Orta sahada da Torreira-Amrabat ile takılırız..
Şampiyonlar Ligi'ne gidersek bu transfere hazırlıklı olalım..
Sportif Cümleler: Sofyan Amrabat & Galatasaray, çift 6 muhabbetine artık  sıcak değilim

IMG_3800.png

Tabii‘nize sokayim bu arada. Yurt dışında yaşayıp da „maçımızı izlerim“ diye yaptığım tabii aboneliginde maçı izleyemeyeceğim için deneme aboneligimi iptal ettim. Kocaman GS resmi koymuslar bir de burdan izle diye.

Gurbetçi GSlilere duyurulur

Tabii izleme izlettirme

Ya en son çare olarak transferleri okan yaptırmıyo ya getirdiler olayı bunlar da farkında aslında rezilliğin boyutunun ama toz kondurmamak için böyle komik durumlara düşüyolar
lan at ağızlı. Sözleşmeyi Okan mı yapıyor?
bir tarafta bonservis olmayan Aurier diğer tarafta 6-7m luk sağ bek varken Okan gidip aurier mi alın diyor?
Geçen sene Icardi,Davinson,Kerem harici kime bonservis bütçesi verildi?
Bir tarafta Tete varken diğer tarafta bonservis ile başka biri vardı da Okan gidip Tete mi alalım dedi? Bütçeye göre seçim yaptı adam.
Bütçeyi tek başına ET yaptı, çoğu Icardi ve Davinson için gitti, geriye kalanlarda diğerleri alınabilindi.

Yapilan transferlerin tum sorumluluğu Okan hocaya aitse, kazanılan 2 şampiyonlukta tamamen hocanın sayesinde o zaman; baskan ve yönetimin bu şampiyonluklara katkisi minimum.

lan at ağızlı. Sözleşmeyi Okan mı yapıyor?
bir tarafta bonservis olmayan Aurier diğer tarafta 6-7m luk sağ bek varken Okan gidip aurier mi alın diyor?
Geçen sene Icardi,Davinson,Kerem harici kime bonservis bütçesi verildi?
Bir tarafta Tete varken diğer tarafta bonservis ile başka biri vardı da Okan gidip Tete mi alalım dedi? Bütçeye göre seçim yaptı adam.
Bütçeyi tek başına ET yaptı, çoğu Icardi ve Davinson için gitti, geriye kalanlarda diğerleri alınabilindi.
Lan hocanın 1.solbek tercihi angelinoydu e.t getirdi adamı verdi eline 2 ay sonra postalamak istedi

Zanioloyu istedi verdi eline onu da kullanamadı

Midsjo ve seferi çok net istediğini biliyoruz kendi söyledi olanlar malum

Hadi diğerlerini e.t kendi getirdi diyelim,peki bunlar noldu,aurieri para yok diye mecburen aldıran adam para olunca sara aldırıyo,hangi açıdan bakarsak bakalım okanın güm güm gümlediği sonucu çıkıyo ortaya

Bunun nesini savunabiliyosun ,okanın haberi olmadan istemeden erden kendi kafasına göre nasıl oyuncu getirebilir?

O zaman takımı da erden timur şampiyon yaptı madem kadroyu o kurdu transferleri o yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt