Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapilan transferlerin tum sorumluluğu Okan hocaya aitse, kazanılan 2 şampiyonlukta tamamen hocanın sayesinde o zaman; baskan ve yönetimin bu şampiyonluklara katkisi minimum.
Transferi okan yaptırdı tek sorumlu o (konu transfer başarısızlığı şampiyon yapıp yapmaması değil)

Şampiyonlukta ise herkesin katkısı var okan,erden,oyuncu,taraftar

İkisini niye aynı kefeye koydun ki

Lan hocanın 1.solbek tercihi angelinoydu e.t getirdi adamı verdi eline 2 ay sonra postalamak istedi

Zanioloyu istedi verdi eline onu da kullanamadı

Midsjo ve seferi çok net istediğini biliyoruz kendi söyledi olanlar malum

Hadi diğerlerini e.t kendi getirdi diyelim,peki bunlar noldu,aurieri para yok diye mecburen aldıran adam para olunca sara aldırıyo,hangi açıdan bakarsak bakalım okanın güm güm gümlediği sonucu çıkıyo ortaya

Bunun nesini savunabiliyosun ,okanın haberi olmadan istemeden erden kendi kafasına göre nasıl oyuncu getirebilir?

O zaman takımı da erden timur şampiyon yaptı madem kadroyu o kurdu transferleri o yaptı
lan lafı çevirme ET aldı demiyorum. Eldeki bütçeye göre onu seçebildiler diyorum.
Angelino tutmadı, uymadı. Olmuyor bazen. Chelsea zamanında Salah,KDB aldı onlarda olmadı.
Zaniolo yu nasıl kullanamadı lan? Ayıp, sırf sallamak için yazıyorsun şunu.

lan lafı çevirme ET aldı demiyorum. Eldeki bütçeye göre onu seçebildiler diyorum.
Angelino tutmadı, uymadı. Olmuyor bazen. Chelsea zamanında Salah,KDB aldı onlarda olmadı.
Zaniolo yu nasıl kullanamadı lan? Ayıp, sırf sallamak için yazıyorsun şunu.
Lan olm bonservisle kimseyi alamıyoruz dediğimiz dönemde bile 20m euro bons harcadık git bi bak bu zamana kadar 20yi hiç harcayabilmişmisin,demirbayda vardı hatta 23-25 olması lazım

Her boka bi bahanen var,okan mı yaptırıyo dedin yazdım uymadı olmuyor bazen napak diyon lan hani o yaptırmıyodu

Ne zanisi ne verim alması la adam gitmek istedi de işine geldi kullanamadı,bok gibi oyuncuydu ama niye aldırdı o zaman roma maçlarından hayranmış kendisine

1-2 bıyık altı açıklaması olmasa zaniyide erden kendi aldı okan istememişti diyecektiniz de allahtan açıklama yapmak zorunda kaldı da kendi istediği net ispatlı

Screenshot_1.webp

sürekli transfer yaptığını sanıp eski futbolcularla oynamak.. hala orta saha yeterli seviyede değil.. clye kalırsak falan filan.. 2 senedir kalıyoruz ne oluyor.. hazır takım+30 milyon...

Lan olm bonservisle kimseyi alamıyoruz dediğimiz dönemde bile 20m euro bons harcadık git bi bak bu zamana kadar 20yi hiç harcayabilmişmisin

Her boka bi bahanen var,okan mı yaptırıyo dedin yazdım uymadı olmuyor bazen napak diyon lan hani o yaptırmıyodu

Ne zanisi ne verim alması la adam gitmek istedi de işine geldi kullanamadı,bok gibi oyuncuydu ama niye aldırdı o zaman roma maçlarından hayranmış kendisine

1-2 bıyık altı açıklaması olmasa zaniyide erden kendi aldı okan istememişti diyecektiniz de allahtan açıklama yapmak zorunda kaldı da kendi istediği net ispatlı
Zaninin neyini kullanamadı full sallıyorsun avel avel.
Adam 490 dakikada 5 gol 1 asist aldı. Gideceğim diye tutturdu herif.
20m bonservis dediğim 10m Icardi 9m Sanchez 3m Kerem dönemi mi?
Elinde ET gibi yönetici olur gidersin o zaman 6m a Torreira 10m a Icardi 9m a Sanchez alırsın.
İbram olursa yönetici olarak para ile alabileceğin en iyisini alırsın. Adam kıçı kırık Doue denilen herifi bile 1-1,5 ay da alamadı. Gitti parayı basıp Jelert aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt