Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şu adamı tutun getirin yav torreira önde mi basar orta da mı basar gözü arkada kalmaz.. 3 transferle cl de iddialı takım olabilirdik..

Transferi okan yaptırdı tek sorumlu o (konu transfer başarısızlığı şampiyon yapıp yapmaması değil)

Şampiyonlukta ise herkesin katkısı var okan,erden,oyuncu,taraftar

İkisini niye aynı kefeye koydun ki
Okan Hoca Tielemans'i istedi, ikna edip alamadılar. Ndombele yerinede Vecino'yu istemişti.
Ayrica sag acik icin birinci tercihinin Rashica oldugunu birkaç kere söyledi.
Zaha'yi istediğinide hiç sanmıyorum, Zaha'yi aldıran kendisi olsaydı Zaha'ya su anda davrandigi gibi davranmazdı.
Yönetim butun transfer islerini hocaya bırakıyorsa, buda yönetimin hatası.
Bunlari tek tarafli eleştiri yaptiginiz icin yazıyorum, baska bir niyetim yok.

Ontivero nun yanında Burdisso da gelmişti aynı zamanda Carruscayi da almıştık ancak anlatmak istediğim tam olarak o değil mesela ciddi bütçede ayırarak mesela Brezilya milli takımı oyuncusu Felipe ve Pinto yu çekmiştik şu anda da 30 milyon Euro gibi rakamlar ödüyoruz Brezilya Arjantin pazarından oyuncular almamız lazım.Ontivero tutmayacagi büyük oranda belliydi.

Amrabat icin 2 milyon kiralama 8 milyon zorunlu satinalma teklif etsek vermezlermi acaba limitede takilmayiz

Fb ferdiyi satıp diğer mevkileri güçlendirecek umarım iptal olur bir şekilde ferdi transferi.Bir kere söyle bir şey yapmadık ya ulan adam satıyoruz mevkii güçlendirmeyi bırak onun yerini bile dolduramiyoruz.Yarin barışı satsalar 40a yerine gidip saçma sapan bir kanat alırlar anca.Halbu ki as oyuncunu yüksek paraya satarsan 2-3 mevkiyi guclendirmen gerekir.Kerem ve kohn cidden önümüzü kestiler belki bunlar gitse orta saha,sol bek,kanat alırdık belki.Kerem yine katkılar verdi de kohnden kötü oyuncu az gordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt