Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.945
- 5.541
- 1.983
Alan nasıl alıyor renkdasOrdan topçu almak zor 82 tane ortağı oluyo bi oyuncunun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alan nasıl alıyor renkdasOrdan topçu almak zor 82 tane ortağı oluyo bi oyuncunun
Güzel adam diyolar abdli
Vermezler onuMackennieyi alalım ozaman
Nakit para + ağlarAlan nasıl alıyor renkdas![]()
Menajerleri önereceğini düşünüyorum Tesmann'ın transferi son anda iptal olmuştu 6-7 milyon civarıydı. Luke Thomas'ın Leicester'da oynama ihtimali pek yok gibi Kristiansen 11 çıktı mesela o yüzden o da önerilir gibi geldiğinden gündemimize geleceğini düşündüm.İnşallah ama , bizimkiler tanımıyor bile , menejerleri kim acaba ona bakmak lazım
sen de herkesi beğeniyorsun yeter lanGüzel adam diyolar abdli
Ben demiyom izleyenler diyo iyi adammış sertmişsen de herkesi beğeniyorsun yeter lan
Olimpiyatlarda dikkat çekmiş bir oyuncu. Bir Seri A takımına gidecekti 6-7 milyona ama son anda iptal oldu haberleri vardı.Taner Yman kim yav
30 milyon harcamisiz renkdas daha nasıl para olacak Chelsea miyiz bizNakit para + ağlar
Şuanda öyle zaten dahada kötüsü olmaz umarım13 eylülde jk ve fb geçen seneden daha güçlü biz güçsüzlenmiş olarak uyanacağız
Sanchez veya baya 29 ağustos gibi teklif geleceğini düşünüyorum. Fmde öyle yapıyor şerefsizlerŞuanda öyle zaten dahada kötüsü olmaz umarım
Vecino kaan kadar oynayamazdı maliyeti de faciaydı ,ndombeleyle daha az zarar ettik vecinoya göreOkan Hoca Tielemans'i istedi, ikna edip alamadılar. Ndombele yerinede Vecino'yu istemişti.
Ayrica sag acik icin birinci tercihinin Rashica oldugunu birkaç kere söyledi.
Zaha'yi istediğinide hiç sanmıyorum, Zaha'yi aldıran kendisi olsaydı Zaha'ya su anda davrandigi gibi davranmazdı.
Yönetim butun transfer islerini hocaya bırakıyorsa, buda yönetimin hatası.
Bunlari tek tarafli eleştiri yaptiginiz icin yazıyorum, baska bir niyetim yok.
10ar milyondan 3 tane zımba gibi genç alınmaz mıydı30 milyon harcamisiz renkdas daha nasıl para olacak Chelsea miyiz biz
31 Ağustos değilmi Avrupa için son günSanchez veya baya 29 ağustos gibi teklif geleceğini düşünüyorum. Fmde öyle yapıyor şerefsizler
Yalandır yav gidip bi beke daha o paraları vermeyiz. Ortasahada gtümğzde atı bağırıyo bi zahmet oraya versinlerMonaco nun bekine toplam 9 milyon € luk teklif yaptığımız ortamda neden Javi Galán düşünülmüyor acaba?
Atletico net bir sol bek ile oynamıyor orada üçlüde Lino,Riquelme filan oynuyor haydi net bir dörtlü sol beki oynatacak olsalar bile Reinildo var ellerinde. Javi Galán geçen sene Ocak ayında da takımda kalmak istemeyip kiralanmıştı. Yine aynı şekilde takımda kalıp 4. sol kenar oyuncusu olmayı kabul etmez diye düşünüyorum
Javi Galán için böyle bir kiralık + opsiyon şeklinde bir transfer denenmelidir