Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah ama , bizimkiler tanımıyor bile , menejerleri kim acaba ona bakmak lazım
Menajerleri önereceğini düşünüyorum Tesmann'ın transferi son anda iptal olmuştu 6-7 milyon civarıydı. Luke Thomas'ın Leicester'da oynama ihtimali pek yok gibi Kristiansen 11 çıktı mesela o yüzden o da önerilir gibi geldiğinden gündemimize geleceğini düşündüm.

1724188309619.webp

Adam bu reis top kapması yavan geldi bana @Keramettin TANRIVERDİ

Okan Hoca Tielemans'i istedi, ikna edip alamadılar. Ndombele yerinede Vecino'yu istemişti.
Ayrica sag acik icin birinci tercihinin Rashica oldugunu birkaç kere söyledi.
Zaha'yi istediğinide hiç sanmıyorum, Zaha'yi aldıran kendisi olsaydı Zaha'ya su anda davrandigi gibi davranmazdı.
Yönetim butun transfer islerini hocaya bırakıyorsa, buda yönetimin hatası.
Bunlari tek tarafli eleştiri yaptiginiz icin yazıyorum, baska bir niyetim yok.
Vecino kaan kadar oynayamazdı maliyeti de faciaydı ,ndombeleyle daha az zarar ettik vecinoya göre

Zaha için bizzat londraya gidip yemek yiyip takımdaki rolünü anlatıp iknaya uğraşmış ama istemiyo ?

Tek taraflılık değil bu gerçekleri ortaya koymak

Monaco nun bekine toplam 9 milyon € luk teklif yaptığımız ortamda neden Javi Galán düşünülmüyor acaba?

Atletico net bir sol bek ile oynamıyor orada üçlüde Lino,Riquelme filan oynuyor haydi net bir dörtlü sol beki oynatacak olsalar bile Reinildo var ellerinde. Javi Galán geçen sene Ocak ayında da takımda kalmak istemeyip kiralanmıştı. Yine aynı şekilde takımda kalıp 4. sol kenar oyuncusu olmayı kabul etmez diye düşünüyorum

Javi Galán için böyle bir kiralık + opsiyon şeklinde bir transfer denenmelidir

Monaco nun bekine toplam 9 milyon € luk teklif yaptığımız ortamda neden Javi Galán düşünülmüyor acaba?

Atletico net bir sol bek ile oynamıyor orada üçlüde Lino,Riquelme filan oynuyor haydi net bir dörtlü sol beki oynatacak olsalar bile Reinildo var ellerinde. Javi Galán geçen sene Ocak ayında da takımda kalmak istemeyip kiralanmıştı. Yine aynı şekilde takımda kalıp 4. sol kenar oyuncusu olmayı kabul etmez diye düşünüyorum

Javi Galán için böyle bir kiralık + opsiyon şeklinde bir transfer denenmelidir
Yalandır yav gidip bi beke daha o paraları vermeyiz. Ortasahada gtümğzde atı bağırıyo bi zahmet oraya versinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt