Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara + Jelert; 2 topçuya bonuslarla 30 milyon verdik ama ikisi de soru işareti. 2 oyuncuya böyle bir bütçe ayırabildiğimiz yerde 2 tane net çok iyi ekleme yaptık diyemiyoruz mevcut durumda, bu bir skandal.
30 milyon harcanan takımın yedek sol beki yok, yedek sağ beki yok, as sol beki 3. Lig'de sırıtır, 8 numarası yok, BAY haricinde performans verir dediğin 1 tane güvenebileceğin kanat oyuncun yok, CL eleme maçına Dubua ile çıkıyoruz, mevcut durumda as 10 numaramız 37 yaşında.
BJK'ın yaptığı 2 net eklemenin onlara yarattığı etki ortada, biz ise 30 milyon harcayıp geçen yıldan daha iyi olduk diyemiyoruz. ET döneminde 30 milyona sıfırdan takım kurmuştuk, yediğiyle filan yani...

Güney Amerika pazarına girecek yönetim ve teknik heyet lazım.Guney Amerika pazarındaki oyuncular Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor Galatasaray da sürekli oynayan bir kulüp ancak Avrupa'dan oyuncu aldığın zaman premiere lig seria la liga öncelik oluyor bence çok önemli bir detay.

Dubois in kaldığı senaryoda 13 yabancımiz oluyor..Bir de sol bek gelecek gibi duruyor 14 edecek...Daha kanat ve orta saha da lazım..

Kohn le beraber 1 sol bek daha geldiğinde dubois i tutmanın mantığı kalmıyor ki bu yabancı denkleminde..Solda 2 oyuncu olmuş olacak sağda jelert as sağ bek,alternatif de kaan ayhan..

Dubois ve zaha yi yolladığımiz senaryoda 1 kanat ve 1 de orta saha transferiyle çok daha alternatifli kadromuz olur.

Sara + Jelert; 2 topçuya bonuslarla 30 milyon verdik ama ikisi de soru işareti. 2 oyuncuya böyle bir bütçe ayırabildiğimiz yerde 2 tane net çok iyi ekleme yaptık diyemiyoruz mevcut durumda, bu bir skandal.
30 milyon harcanan takımın yedek sol beki yok, yedek sağ beki yok, as sol beki 3. Lig'de sırıtır, 8 numarası yok, BAY haricinde performans verir dediğin 1 tane güvenebileceğin kanat oyuncun yok, CL eleme maçına Dubua ile çıkıyoruz, mevcut durumda as 10 numaramız 37 yaşında.
BJK'ın yaptığı 2 net eklemenin onlara yarattığı etki ortada, biz ise 30 milyon harcayıp geçen yıldan daha iyi olduk diyemiyoruz. ET döneminde 30 milyona sıfırdan takım kurmuştuk, yediğiyle filan yani...
Yönetim gayet kendinden emin , müthiş işler becermiş gibi

Benim yönetimden aldığım izlenim sene başında 3 oyuncu transfer düşüncesi yapmışlar forvet sağ bek orta saha.Bats Sara Jelert alarak bunu bitirmisler.2.bir operasyon da şampiyonlar ligine girersek diye düşünülmüş eğer kalırsak 2-3 oyuncu daha gelir ve gidenler olur.Kalamazsak extra transfer en baba sol bek Jakops felan olur diger eksik bölgelerde de Jakops kahve içeriz.

Ben onu bunu bilmem kardeşşim bu vasıfsız yönetim kadar erden timur da hatalıdır transferde geçen seneki aldıkları yüzünden belimiz doğrulmuyo herifler de gitmiyo karakter analizi yapıyo ya güya ahahahahahahahahahah

Yiyeyim onun karakter analizini
7000 mesajda 40 BAN
GSLİ olduğuna eminmisin

Ekli dosyalar

• images (1) (19).webp
    images (1) (19).webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 38
Yav şu berkanin 1-2 tık becerikli olanı gelsin, bir tane topla ortasahadan giden adam gelsin bıktık ya miy miy ortasahalardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt