Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar basit açıklanamaz ya adam 100 m euroyu çöpe atmış resmen.
Reis tutuklanmak istemiyorum ama şu düzende dönen kirli paranın yanında 100 milyon euro devede kulaktır muhtemelen. Şimşek efendi düşsün peşine bu para nerden geldi diye. Gariban esnafın 3 kuruşuna yürüyorlar..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ts Mendy'i satarsa Maestro'yu alır.Sevilla'dan daha fazla maaş verirler Maestro'ya bence..

1724249978401.webp

Murat Sancak ADS için 100 m euro harcadığını iddia ediyor, nerden kazandı bu adam yav bu paraları.
Turk futbolunu hep mafyatik adamlar yonetiyor. Murat Sancak para harcadim diyor ama her oyuncu para alamadigi icin sozlesmesini feshediyor.

Rotasyonda isterdim..
topu biraz fazla seviyor ayağında - onun hraicinde bir dinamizmi var ama bziim seviyeyi yapabilir mi emin olamıyorum.

he mesela Olvieria + ufak paraya takas olsa yarın yapalım derim. Gerçi ADS tahtası kapalı sanırım , yapabilir mi takas emin değilim.

topu biraz fazla seviyor ayağında - onun hraicinde bir dinamizmi var ama bziim seviyeyi yapabilir mi emin olamıyorum.

he mesela Olvieria + ufak paraya takas olsa yarın yapalım derim. Gerçi ADS tahtası kapalı sanırım , yapabilir mi takas emin değilim.
2 milyon euro isterler bence.Lig'de bazı Maçlar'da 4-3-3 oynarsak Torreira-Maestro-Gabriel Sara orta sahasını izlemek isterdim..

Asaton Villa Juventus'tan aldığı sol kanat oyuncusu Samuel İling Junior'u kiralamak istiyomuş.Bunlardan oyuncu almamak gerek.Davinson Sanchez ve Barış Alper Yılmaz'ı satın alma opsiyonuyla kiralarlar :D

Doğru yönetici tiplemesi Erden Timur ve davranışlarıdır.

Fakat Erden Timur bu futbol düzeninde hayatta kalması imkansıza yakın.

O yüzden tekrar bu işlere gireceğini hiç zannetmiyorum.

Seni rahat uyutmayız tehditleri vs. boş laflar değildi.

Çok üzerinde durulmadı ama futbol ve onu yönetenler bizim ülkede bu şekilde iş yapıyorlar.

Galatasaray’ın Zaha ile yollarını ayıracağını düşünüyorum. İngiltere kapısı hala açık Zaha için. Okan hoca sol bek ve bir kanat oyuncusu alarak sol tarafı komple değiştirmek istiyor..

(TRTspor /@evrengoz)
En son 6-7 sene önce guvenilirdi

Simdi ahmet seaman dan farki yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt