Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg'de oyuncu fazlalığı var kanks ben transfer yapmazdım o takıma da Asensio'yu göndermek istiyolar başka 1 takıma Cherki'yi almaları daha ideal olur Fransa pasaportu olduğu için..
Ben takımı satardım.
Düşünsene milyar avrolar harcıyorsun sonra lavuğun biri gelip vir vir vir konuşuyor.

Abi sanki yanlış hatırlıyorsunuz. As oyuncu değildi ve bence rezil bir performanstı. Kadroda diye şampiyonlukta iş yaptı diyemeyiz. Formanı Emre Çolak'a kaptırmışsın ötesi olamaz herhalde.

Sol beke evrilmedi mecburen orada oynattık o da ön tarafta çabukluğu vs. hiç kalmadığından sol bek yokluğunda idare etti. Orada da bugün üstüne nefret kusulan Köhn'den bile daha kötü savunma yapıyordu. VAR o zaman olsaydı en az 3-4 penaltı golü yemiştik sadece onun yaptığı gereksiz defans müdahalelerinden dolayı.
Renkdas valla ilk sene 32 ikinci sene 35 maç oynadı asıl mevkisi sol bek olmadığı için 3.sene Telles alindi yani aslında bunlar da çok önemli değil bugün Riera yi Galatasaray taraftarına sordugumuz da kimse başarısız demez İspanyol futbolcu olarak bakarsak da mükemmel bir performansi yoktu ama.

Bayadir depay atmadigi kesin

237d3a3ab80e42c5daad0d33ddd0d419.jpg

G.Sara
GALAn

hep bizimle isim benzerlikleri olan topçulara mı gidiyoruz.

Gueye, Kallstrom ve Naingollanla sirinevler simit sarayı ikinci katında çay iciyoruz

Renkdas valla ilk sene 32 ikinci sene 35 maç oynadı asıl mevkisi sol bek olmadığı için 3.sene Telles alindi yani aslında bunlar da çok önemli değil bugün Riera yi Galatasaray taraftarına sordugumuz da kimse başarısız demez İspanyol futbolcu olarak bakarsak da mükemmel bir performansi yoktu ama.
Maç sayısı ile durumun alakası yok bence. Çünkü rotasyon oyuncusuydu ve sonradan girdiği için oyuna +1 maç sayısı her zaman yazıldı. İlk sezon kaç dakika aldığına bakarsak ligde toplamda 13 tane 90 dakika oynadığı açıkça ortada.

Ben kendisini başarılı oldu diyemem. Ha bizim buralarda taraftar profili olarak düşünürsek isimli topçuların hep bir kredisi olmuştur illa onları birleri ne olsa da hep iyi hatırlar ama hiçbiri de aslında beklenen katkıyı vermiş diyemeyiz. Bugünde var o tiplerden kadroda ve 10 yıl sonra Okan Hoca'nın kariyeri düşüşte olursa o oyuncuları Okan Hoca yedi diye ilerde bir sürü zırvalık dinleyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt