Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek ,sol stoper,kanat,6 no gelmezse bir bok olmaz bizden böyle rezillik olmaz.Elemenin en kötü takımı young boysu bile yenemiyorsan clye gidince city gelince napacaksin ? Tjknin rekora mi ortak olacağız illa

Sara ve Jelert iyi oyuncular olabilir ancak bizim gibi bir kulübün 30-40m gibi harcamalar yapip risk almasi kadar sacma birsey yok. Iki net oyuncu almaliydik, 1-2 de dusuk maliyetli scout transferi

Bu takıma acilen 2 stoper + sol bek + os lazım.

Yav benim anlamadığım bir olay var, bunu bjk fb Avrupa maçlarında da görüyorum, rakip kalitesi de hiç fark etmez, Avrupa'nın en lesh en dandik takımları bile sahada bizimkilerden farklılar, yani nasıl anlatsam farklı koşuyorlar, topu farklı durtuyorlar, sanıyorum Avrupa ile aramızda korkunç bir antrenman farkı var. Young boys beki sanki 3x koşuyor da bizimkisi ayağında pranga varmış gibi. 15 senedir futbol izliyorum 15 senedir de böyle

beyler yapmayın etmeyin sadece transferle cozulecek işler değil. beşiktaş macında da bu maçta da bizim takımın bir oyun profili olmadığı ne kanatlardan ne ortadan gidemeyen bir takım oldugu oyun planı olmadığı ortada ne rakip analizi yapılıyor. Ne dogru düzgün savunma yapılıyor. Süreki defans oyuncuları hata yaparmı açık açık konsantrasyon da yok.

okan beyle bu iş gitmeyecek evet bir noktaya kadar getirdi ama artık olmuyor beceremiyor

Oynar oynamaz Boey'i de kadro dışı bıraktın rezerv liginde oynuyordu Dubois sakatlandı oradan döndü 30 m euro kazandırdı demek ki oluyormuş.
ufff umut hayal dünyanda sana başarılar yaw ne diyeyim. he he.
zorla oynat diyorsun, şimdi de pafa gönder diyorsun.

Boey böyle bir oyuncuydu takımın zaafı olan açık alanda atletizm ve fizik seviyesiyle arkayı komple süpürüyordu.

Jelert çok iyi çıkar çıkmaz ama 2 tane bekin böyle olduğu sürece bu sistemde daha çok açık veririz halen hücumcu sol bek bakıyorsak dükkanı kapayalım.

Sol bek derken Alex Moreno kiralik olarak Nottinham'a gitmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt