- 23 Aralık 2008
- 65.018
- 62.852
- 5.103
Alman iyi diyorlar ama şu kaosu fatih hocadan başkası çözemezdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfere karışmasa olurdu tabi , ilk işi İcardi, Davinsonu şutlayıp, Ömer Bayram gibi iki yerli aldırmak olurAlman iyi diyorlar ama şu kaosu fatih hocadan başkası çözemezdi.
Fatih hoca öyle kaliteli yabancıları asla göndermez. Hatta 2 haftaya bu adamlar floryada baba baba diye dolanır. Fatih hocaya genelde hiç bu kadar ortalama üstü seviyede oyuncu alınmadı.Transfere karışmasa olurdu tabi , ilk işi İcardi, Davinsonu şutlayıp, Ömer Bayram gibi iki yerli aldırmak olur
O yüzden NO
Fatih hocada yıllardır ben yaptım, ben buldum inadı hiç değişmedi, en az 5,6 tane vasat bulur , ortalamanın ultra üstü adamlar varken (Drogba-Sneijder-Melo-Eboue-Telles)Fatih hoca öyle kaliteli yabancıları asla göndermez. Hatta 2 haftaya bu adamlar floryada baba baba diye dolanır. Fatih hocaya genelde hiç bu kadar ortalama üstü seviyede oyuncu alınmadı.
Abi adamı ikna edemezsin artık zorTransfere karışmasa olurdu tabi , ilk işi İcardi, Davinsonu şutlayıp, Ömer Bayram gibi iki yerli aldırmak olur
O yüzden NO
maktominey, weghorst, onacu alınmalı degajball içintransfere gerek yok
bu sacma sapan oyun kurgusuyla gelen topcu itibarsizlasir,deger kaybeder
Üstad zaten şu iki orta sahanin bir tik arkasına adam koyan takım delik deşik ediyor bizi paslarla veya verkaclarla. Orada topu alan rakip oyuncu da cayir gibi alani buluyor ya sağa atiyor ya sola ya da kendisi gidip 30m top sürüyor.takım şöyle karşılıyor rakibi
stoperlerle gerisi arasında 50 metrreye yakın mesafe var.
burada oyunculardan bağımsız acayip bir sistemsel sorun var. ne önde basıp top kazanabiliyoruz ne geride karşılayabiliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 258045
Çıkarken de böyle çıkıyoruz, ortadaki 4lü üzerinden build up yapamamaktan ya da uzun top takıntısından stoperler uzun atıyor bayağıdır.takım şöyle karşılıyor rakibi
burada oyunculardan bağımsız acayip bir sistemsel sorun var. ne önde basıp top kazanabiliyoruz ne geride karşılayabiliyoruz.
takım şöyle karşılıyor rakibi