Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahayı çöp ettik sıra Keremde
Yokmu bu oyuncuların performansını yukarıya çekecek hoca
İlla Unai Emery'nin kovulmasını bekleyecez

Mutlaka tecrübeli, kuvvetli ve tempolu bir bek alınmalı; bu özelliklere sahip bir sol bek bulunamıyorsa sag bekte olur; Jelert ve Kohn'de sol bek mevkisi icin yarisirlar.

ben bu hocayı isterim arkadaş

1724306617603.webp

1 başkan
1 sportif aş sorumlusu
1 teknik adam
1 sol bek
1 orta saha
1 sol kanat
Transfer önerilerim bu şekildedir.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu sene elimizden geleni yapıp, sezon sonu öncelikle ve kesinlikle yönetim sonrada hocayı değişmek lazım,
Unai Emery Tielemansıda alıp gelsin, şu ortasaha zulmündede kurtulalım

Aylardır söylediklerimizi söylemiş.

Bekten hücum katkısı alamıyoruz ama ısrarla hücumcu bek kullanıyoruz. Kanatlar bekiyle oynayan kanatlar zaten değiller.

Mctominay tespiti dışında doğru zira ona 6-8 diyemeyiz ama takım savunmasına Sara’dan daha faydalı olurdu kesin.

Transfere karışmasa olurdu tabi , ilk işi İcardi, Davinsonu şutlayıp, Ömer Bayram gibi iki yerli aldırmak olur
O yüzden NO
Fatih hoca öyle kaliteli yabancıları asla göndermez. Hatta 2 haftaya bu adamlar floryada baba baba diye dolanır. Fatih hocaya genelde hiç bu kadar ortalama üstü seviyede oyuncu alınmadı.

Günaydın renktaşlar. Ruyamda 5-2 yenilmiştik nedense ruyamda forumdan dj kolpa kemal ve Hüsnü komseri gördüm. Bir tekel bayi önünde sinirden bira dolabini yumrukluyorduk.

Fatih hoca öyle kaliteli yabancıları asla göndermez. Hatta 2 haftaya bu adamlar floryada baba baba diye dolanır. Fatih hocaya genelde hiç bu kadar ortalama üstü seviyede oyuncu alınmadı.
Fatih hocada yıllardır ben yaptım, ben buldum inadı hiç değişmedi, en az 5,6 tane vasat bulur , ortalamanın ultra üstü adamlar varken (Drogba-Sneijder-Melo-Eboue-Telles)
Yiğit Gökoğlan , Dany, Salih Dursun, Veysel Sarı gibi adamları dolduran kendisi
He unutmadan 100 gram Salam
Ceyhun Gülselam 🤓

takım şöyle karşılıyor rakibi

stoperlerle gerisi arasında 50 metrreye yakın mesafe var.

burada oyunculardan bağımsız acayip bir sistemsel sorun var. ne önde basıp top kazanabiliyoruz ne geride karşılayabiliyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 258045
Üstad zaten şu iki orta sahanin bir tik arkasına adam koyan takım delik deşik ediyor bizi paslarla veya verkaclarla. Orada topu alan rakip oyuncu da cayir gibi alani buluyor ya sağa atiyor ya sola ya da kendisi gidip 30m top sürüyor.

burada oyunculardan bağımsız acayip bir sistemsel sorun var. ne önde basıp top kazanabiliyoruz ne geride karşılayabiliyoruz.

Çıkarken de böyle çıkıyoruz, ortadaki 4lü üzerinden build up yapamamaktan ya da uzun top takıntısından stoperler uzun atıyor bayağıdır.

Savunma hattı arkaya adam kaçıracağım korkusuyla kendini geriye atıyor çünkü. Daha önce söylemiştim avrupada böyle önde pres oynayacaksak elimizde 2 tane davinson 2 tane boey olması lazım. Mevcut hantal,fiziksiz savunma hattıyla bu oyunu oynamaya çalışırsak 45dkda turu verecek konuma düşersin böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt