Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi 2 senedir sampiyon yapan formulu birakin gelistirmeyi, ayni tutmayi bile beceremeyen bir teknik ve yonetim ekibimiz var.

Boey yerine defansif bek, Sarayi aldiysan sola da dengeli bir bek. Bu kadar. Bunu beceremediler yav.

Jelert olmayacak bence bu sistemde, fizigi cok zayif. Geri geri gelerek savunma yapiyor.

Kopenhag gibi fizigin okuzgen seviyede oldugu bir takimda siritmayabilir.

Ne yaptiklarinin farkinda degiller, bunu da itiraf edemiyorlar.

Eksik parca Erden Timur

Bizi 2 senedir sampiyon yapan formulu birakin gelistirmeyi, ayni tutmayi bile beceremeyen bir teknik ve yonetim ekibimiz var.

Boey yerine defansif bek, Sarayi aldiysan sola da dengeli bir bek. Bu kadar. Bunu beceremediler yav.

Jelert olmayacak bence bu sistemde, fizigi cok zayif. Geri geri gelerek savunma yapiyor.

Kopenhag gibi fizigin okuzgen seviyede oldugu bir takimda siritmayabilir.

Ne yaptiklarinin farkinda degiller, bunu da itiraf edemiyorlar.

Eksik parca Erden Timur

benim burada katılmadığım bir nokta var

aslında bu dağınıklığımızın başlangıcında erden timur vardı

erden timurun yaptığı bir sürü olumlu iş var ama takım planlaması bunlardan birisi değil bana göre

geçen seneki transferler de bir planlamaya işaret etmiyordu açıkçası

Biz fiziği ile tanınan İskandinav futbolundan en zayıf fiziklisini almışız zorluk derecesi yüksek her maç Jelert’i yerler

Bize uzun boylu 6 numara lazım şu mendy bile iş görür rakip forvetler orta sahamıza basıyor devamlı topu alıyor

benim burada katılmadığım bir nokta var

aslında bu dağınıklığımızın başlangıcında erden timur vardı

erden timurun yaptığı bir sürü olumlu iş var ama takım planlaması bunlardan birisi değil bana göre

geçen seneki transferler de bir planlamaya işaret etmiyordu açıkçası
ne planı yaw.

angelinonun önüne zahayı aldılar.

Bence elimizde Hakim gibi bir oyuncu var iken, on numaramız kendisi olmalı, forvet arkalı 4-2-3-1'den vazgeçmeliyiz. Sara-Lucas-Hakim kurgusu çok şeyi değiştirir bence.

Olay Okan da bitiyor malesef sen 352 sisteminin kanatlarini alip onlari surekli 4 ku sisteme uygun oynatmaya calisiyorsun ve elinde adam titen 6 numaran yok hala da 8 no diye yırtınıyor ayrica sol stoper lazim ve Muslera kotu donemde ise kesilmeli cunku her topu Nelson ve Apo ya atip geri alip ya rakip ya disari atiyor sonra hop kalede poz boyle olmaz, yarin Sara,da dun Zaha da diger gun Icardi de cop.ilan edilir ,surekli futbolcular kotu ve suclu olamaz demek kinoyun sistemin kotunya da yok

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14 sene bekleyen taraftardan
2 maç kaybedince ayarı bozulan seyirciye

Ah Galatasarayım
Vah Galatasarayım

dün batshuayinin 2 golü biraz gölgeledi ama oyunu bize döndüren şey aslında ziyechin göbeğe girmesiydi

o girdikten sonra oyunu aldık aslında

nedeni de çok basitti hemen geldi oyun kurulumunda saranın yanına ve bir anda 2-3 pasla sara kanatları ve hücumu beslemeye başladı

aynı şekilde ikinci golümüze bak abi

icardi derine geldi basit 2 tane al ver ile rakibi öne çıkarttılar ve boşalan yere kerem gitti ve göbekten gol attık

ama bu dediğim şeyler plan değil belli ki sadece oyuncular inisiyatif alınca oluyor
Yani senin benim gördüğüm şeyi Okan hoca göremiyor mu? Evet malesef göremiyor, hocanın böyle bir taktiği bile yok.

Bize uzun boylu 6 numara lazım şu mendy bile iş görür rakip forvetler orta sahamıza basıyor devamlı topu alıyor
Olmazsa olmaz en önemli hususumuz buda sürekli orseleniyor.Nereye kadar orselenecek çok merak ediyorum.Bence Sara dan Jelertten önemliydi ama hala yok.Dun yine gördük.Ortasaha folluk oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt