Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.652
- 20.659
- 1.848
Turu geçeceğiz bence. Lig aşamasında Manchester City rakip olursa 4-2-3-1'in 10 numarasına Mertens'i koyup rakip sahada pres yaptırır mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim için yapılacak en mantıklı hamle Kerem apo satOlmazsa olmaz en önemli hususumuz buda sürekli orseleniyor.Nereye kadar orselenecek çok merak ediyorum.Bence Sara dan Jelertten önemliydi ama hala yok.Dun yine gördük.Ortasaha folluk oldu.
geçen sezon ön eleme maçlarından sonra ben de aynı hisse sahiptim ama sonrası farklı şekillendi, yine de turu geçip beklemekte yarar var.Gerçeği söylemek gerekirse ş.ligine katılırsak parayı bize versinler katılım hakkını isviçrelilere.
Üzgünüm ama 1. ve 2 torbadaki takımlar 6dan aşağıya atmaz ve bu sene 8 maç var. Tarihimizde bir sezon maximum sayıda fark yediğimiz sezon olarak tarihe geçecek gibi görünüyor çok üzgünüm.
Atalantanın oyuncusuymuş, kragümrük kiralamış ligde 27 maç oynamış.Yanliz su davinsona benzeyen colley mi ne icimizden gecti
Sadece fb maçı mı? Geçen sezon kaç tane iyi maç sayarsın ki?Fb maçından beri süregelen kötü oyunda Dursun'un suç oranının düşük olduğunu düşünüyorum.
Bu işin sonunda jelert os oynar o da çok koşuyor diyeSol bek yoksa sağ bek alsinlar. Jelert de sol bek oynar. Ters ayaklı olduğu için hiç olmazsa dıştan içe doğru top taşır.
Epeydir ısrarla üzerinde durduğum mevzuyu güzel açıklayan bir görsel.takım şöyle karşılıyor rakibi
stoperlerle gerisi arasında 50 metrreye yakın mesafe var.
burada oyunculardan bağımsız acayip bir sistemsel sorun var. ne önde basıp top kazanabiliyoruz ne geride karşılayabiliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 258045
Mecvut sistemde olmaz, zaten elde o kadar kanat varken baya komik olur diger oyunculara karsi.Batshuayi dönem dönem kanat forvet olarak denenmeli mi acaba
deme oyle deme. oyle deyince olmuyor.Evimizde rahat yeneriz ve turu atlarız.
Biz 4231 oynamiyoruz. 424 gibi bir sey oynuyoruz. Karşılarken de 442e dönüyoruz.Turu geçeceğiz bence. Lig aşamasında Manchester City rakip olursa 4-2-3-1'in 10 numarasına Mertens'i koyup rakip sahada pres yaptırır mı?