Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış alper bek oynamalı başka mevki için kendisini düşünemeyiz bu ilk genel kurulda tüzük olur klübün girişi olur koca punto ile yazılmalı

Kroos konusunda sana hak verdim. Bize lazim degil demistin gercekten lazim degil cunku biz bi sistem takimi degiliz

Kroos bu topraklarda dogmus olsa saido muamelesi gorurdu muht.
Kroos gibi oyuncular is yapar ama bu mecvut yapida maksimum verim alamazsin sadece cunku bizim takima gelirsek boyle on alan presi uzerine kurulmus ve sistemin tek orta sahasi Torreira'yi surekli ileriye gondermeyle yanindaki oyuncu da heba oluyor, biz kompakt oynamayi da bilmiyoruz o yuzden de aldigi maas hep elestiri konusu olur yani soyle yorumlar gorursun:

"bu kadar maasi macta 2-3 defans arkasina pas atmasi icin mi veriyoruz?"

Cunku burada farkli bakiyor millet futbola. Basit oynamayi, dogru pasi vermeyi dogru pozisyon almayi bir yetenek olarak gormuyorlar.

Onun oynadigi takimlara bak; herkes duracagi yeri, topsuz oyunda ne yapilmasi gerektigini ve top takimdayken kanat oyuncularin nasil kosu yaptigini bilen takimlar. Bizde oyle bir durum yok bizde hersey bireysel yetenege bakiyor, iste Icardi olmadik yerden gol atacak. Ziyech 30 metreden catala asacak, Kerem sol caprazdan plase vurus yapacak gibi. Soyle sistem uzerinden organize atak golu en son ne zaman izledik?

En son Konya macini alalim onumuze, Icardi'nin ilk once defans arkasina kosusu sonra akil dolu pasi ile Kerem atti. Ikinci golde duran toptan donen topta Kerem'in rastgele vurdugu top Baris'a geldi o da dondu vurdu ve gol oldu.

Takim olarak attigimiz gol neredeyse hic yok. Sen zamanin olursa sakasina bir hafta sonu Feyenoord ya da PSV macini ac Eredivisie'de, takim olarak nasil hucum yapilir ve gol atilir direk gorursun. Oyle takimlarinda yildiz oyuncu falan da yok.

Çok acil hoca değişiklği lazım, güncel futbolu takip eden, taktik veryasyonlara hakim, çok koşan bir takım yaratacak, hakedene formayı adaletli olarak dağıtacak bir hoca, tek istediğim bu, bu bile takımda havayı çok değiştirir

Ya abicim hiç mi utanmanız yok sizin? Siz kendinizi 2 sene şampiyon olunca efsane falan mı zannediyorsunuz? GS'nin şampiyonluk için size milyon eurolar vermeye ihtiyacı yok ki bu takım kalede Aykut forvette Hasan Kabze varken şampiyonluk yaşıyordu yine zaten. Burası böyle bi kulüp. Son 30 senede neredeyse her 2 senede 1 şampiyon olmuşuz zaten.

Ya siz ŞL'ye kalıp bu takıma havadan 30-40 milyon euro kazandıramayacaksanız ne işiniz var abicim burada. Kafanız başka yerdeyse gidin abicim size muhtaç mı bu kulüp? Sizin tribinize sizin keyfinize mi muhtaç bu taraftar?

Young Boys'a elenirseniz değil 2 şampiyonluk arka arkaya 5 şampiyonluk almış olun öyle bir protesto yersiniz ki ebenizin nikahını tersten görürsünüz. Oyuncusundan hocasına, hocasından yönetimine tepeden tırnağa herkes için geçerli.

Galatasaray ulan burası. Çaycısı bile ağırlığın farkında olarak dağıtacak o çayı.

Kepaze herifler.

Oldu ki 27’sinde cl’ye kaldık diyelim

CL icin kadro bildirimi 1 eylül değil mi 4-5 günde bu yönetim 6 no ve sol bek nasıl alacak. Bekletilen birinin de olduğunu düşünmüyorum

Muslera
Jelert - Davinson - Nelsson - Köhn
Torreira - Kaan
Ziyech - Sara - Barış
Icardi​

Şunu entegre etmeliyiz transfer olmayacak belli ki
Bir tane bek alsınlar jelert kaan yerine oynar.
Bir tane de ziyech yerine topu alıp evine götürebilecek ama skorer bir sağ kanat alsınlar yeter.

Bu işin sonunda karşılaşacağımız tablo

Muslera
Barış - Davinson - Nelsson - Köhn
Torreira - Sara
Ziyech - Mertens - Kerem
Icardi

Transfer falan yapmazlar yedekteki tenekeleri değiştirip yaratık gibin bir kanat alsınlar yeter kıvamına geliriz.
Bunların yapacağı da bir tane kol gibi sözleşmeli eskimiş yıldız.
Dediğimi yapmak isteyen 500 bin - 1 milyon arası heriflere gider alır gelirdi çok kasmazdı .

Okan hoca avrupada farklı diziliş ve taktik denemediği müddetçe istediğimiz kadar adam alalim boş. 10 numaralı sistemden vazgeçmediği gibi 8 numaraları da ofansif seçiyor. Torrea tek başına bir yere kadar yetiyor. 4 3 3 asla denemiyor , çok sinir bozucu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de defansin bu kadar rezalat gozukmesi sadece bireysel degil, orta sahada rakibi karsilayacak oyuncu olmadigindan kaynakli. Simdi elin adami ileride pres yapan Torreira'yi oyle yada boyle gectigi an koskoca bosluk olusuyor merkezde. Rakipte biraz dribbling yapabilen biri oldumu direk bizim stoperlerin uzerine kosuyor. Bu durumda stoperlere kaliyor tum fatura, ya yapar mudahaleyi ya da adami durdurumazsa al sana gol pozisyonu. 50-50 yani.

Bu kadar cok pozisyon vermemiz teknik ekipte SOS vermeli, buna kafa yorsunlar once buna onlem almadiklari surece yapilan her transfer manasiz bana kalirsa.

1724316436369.webp

2 sene güldük eğlendik ya hemen kaosa düştük yine

Ne zaman ülkenin bayern i olacağız desek ters takla atıyoruz

Bu 4. falan heralde 2 kez üst üste şampiyon olup sonradan dibe vurduğumuz benim yakın dönemde hatırladığım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çocukken mahalle maçlarında herkes forvet olmak isterdi, herkes rakip kaleye koşardı arka Allaha emanet yalandan bir kaleci kalırdı. Okan Buruk'un bu sistemi benimsediğini düşünüyorum. Aslan hocam.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yb’yi eleyemezsek sezon icinde maaşları bile ödeyemez bu yönetim. Sezonun tüm kaderi 5 gün sonra belli olacak

Kesinlikle

Kazandigimiz senaryo da ligde fener macina kadar kazaniriz takim da özgüven ve oyun olarak toparlamis olur

Kaybedersek sezon bana göre biter,hem ödemelerde gecikmeler olur hem de taraftar ile takimin bag tamamen kopar

Bag koptugu an taraftarin gözü hic kimseyi görmez buna icardi gibi takimin yildizi da dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt