Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Mendy yeterince kaliteli biri değilAyrıca Okan hocam inadı bırakıp 4-3-3 dönmeli veya 3-4-3Ekli dosyayı görüntüle 258057Ekli dosyayı görüntüle 258058
Kroos gibi oyuncular is yapar ama bu mecvut yapida maksimum verim alamazsin sadece cunku bizim takima gelirsek boyle on alan presi uzerine kurulmus ve sistemin tek orta sahasi Torreira'yi surekli ileriye gondermeyle yanindaki oyuncu da heba oluyor, biz kompakt oynamayi da bilmiyoruz o yuzden de aldigi maas hep elestiri konusu olur yani soyle yorumlar gorursun:Kroos konusunda sana hak verdim. Bize lazim degil demistin gercekten lazim degil cunku biz bi sistem takimi degiliz
Kroos bu topraklarda dogmus olsa saido muamelesi gorurdu muht.
Bir tane bek alsınlar jelert kaan yerine oynar.Oldu ki 27’sinde cl’ye kaldık diyelim
CL icin kadro bildirimi 1 eylül değil mi 4-5 günde bu yönetim 6 no ve sol bek nasıl alacak. Bekletilen birinin de olduğunu düşünmüyorum
Muslera
Jelert - Davinson - Nelsson - Köhn
Torreira - Kaan
Ziyech - Sara - Barış
Icardi
Şunu entegre etmeliyiz transfer olmayacak belli ki
Bu takim ilk 45 dakikada 7 gol yer
Yb’yi eleyemezsek sezon icinde maaşları bile ödeyemez bu yönetim. Sezonun tüm kaderi 5 gün sonra belli olacak