- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Hocam katılmıyorum....Ilk 11 topcusu kime gore neye gore bence siradan bir stoper dan dun gelene gidene vurmaktan kaleciye geri pas vermekten baska ozelligi yok 12 milyon strerlibe sirtimda tasir gotururum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam katılmıyorum....Ilk 11 topcusu kime gore neye gore bence siradan bir stoper dan dun gelene gidene vurmaktan kaleciye geri pas vermekten baska ozelligi yok 12 milyon strerlibe sirtimda tasir gotururum
Hocam katılmıyorum....
Bunların amacı farklı beyler ama Göztepe tarafı kesinlikle bu konu hakkında açıklama yapar..Şöyle kaç tane kulüp vardır. Ah ah
Bence bir tane de hücum tarafına ekleme lazım. Zaha dan çıkabilirsek hücumda bire biri oynayabilecek Kerem yerineAmrabat ya da F. Luis zorunlu. Sol stoper de olsa cok iyi olur.
Muslera
İlyas Sanchez Laporte Köhn
Sara Luis/Amrabat Torreira
BAY İcardi Kerem
Nasıl oynadığımız ve rakiplerin durumlarını hatırlayınca sürpriz değil.İki sene üst üste şampiyon olmuşuz geldiğimiz duruma bakn
Bunların amacı farklı beyler ama Göztepe tarafı kesinlikle bu konu hakkında açıklama yapar..
Ne leyleği aslan o aslanmLeylek Muslera mı?
Aman Hasan abi sakinBunların amacı ne? Futbolu maçtan maça takip noktasına kadar getireceğim bizim yönetim sayesinde. Deli ettiler son 5-6 ayda
Mal ve dangalak bir taraftar tayfası oluştu.Abi muslera’ya büyük saygısızlık yapılıyor ya
Eleştiri ayrı ama twitter falan komple muslera ile dalga gecilen videolarla dolmuş
Aynen öyledir jilet jilet gözlerim kamaştı izlerken dünNe leyleği aslan o aslanm
Köhn tren gibi gitsin sonra dönüp savunsun istiyor ama Köhn kariyerine ön bölgede başlayıp hücumda bitirici olmadığı ve oyun görüşü net olmadığı için hücumcu bek olarak Caner gibi geriye çekilmiş biri.
Alt yapıda öyle oynamış diyorlardı analizlerde.Bunu nerde duydun? Herifi hücümcü bek veya 4-4-2 de sol kanat olarak baslamisti, ve savunmasi pek iyi degil diye Wingback olarak parlamaya basladi. Hem Bayern 2. takiminda ve Willem II de herif cogu macini sol bek olarak oynuyordu. Hannover'de bir tik daha önde kullandilar ve orda göze batmaya basladi.