- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
biz tut versiyonunu alırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sara'yı çok beğendim lan.Terim gelemez
O geleceğine okan kalsın
Sırada yabancı td denemesi var
Sıra bozulursa bozanı bozarım
Sistemin olmadığı, duygularımızla hareket ettiğimiz, saman alevi gibi esip parlayıp sonra söndüğümüzü ve kimsenin de ülkemizdeki dandik ligi takip etmediğini düşünürsek atmosfer olarak ön planda kaldığımız doğru, ben yanlışsın demedim, demiyorum. Fakat;
''Rakip kim olursa olsun bizim takımın gücünden bahsetmiyo''
Mesajın ilk cümlesine böyle girersen kaynak atarım. Çünkü atmosferden başka bişey demiyorlar tarzı msjın eksik ve doğruyu yansıtmıyor. Ben tamamiyle yazdıkların üzerinden cevap verdim. Dikkat ediyorum oynadığımız değerlendiren yok demişsin ama yapmışlar.
Genel olarak diye belirtsen yine bir nebze anlarım, üstüne gidip Münih maçını örneklemen daha da yanlış olmuş. Ben de kaynak belirtip cevap verdim, direkt açıklamaları atmak daha sağlıklı zira.
Ayrıca geçen yıl CL maçları sonrası, bilhassa Münih ve Manu maçları sonrası yabancı izleyiciler, spor yorumcuları, dış basın hep öncelikle oyuna vurgu yaptı, atmosfere değil.
Galatasaray çok güçlüydü. Çok yoğun ve cesur oynuyorlardı. İlk 70 dakika boyunca forvet savunması yaptılar, çok koştular ve biz de çok fazla baskıya dayanmak zorunda kaldık.
2. maç öncesi;
''Yarın çok güçlü, son derece yoğun bir Galatasaray bekliyorum. Bana biraz birkaç yıl önceki Atalanta Bergamo takımını hatırlatıyor. O dönem çok iyi çıkış yapan herkes için zor bir takım olmuşlardı."
Atmosfer ile açıklama göremiyorum bu açıklamalarda. Aksine oyun gücünden bahsedilmiş.
YB hocasının açıklamaları atıyorum, oyun anlamında analizini yapmış, atmosferin a'sı yok. Sence YB hocası bizim oyunumuzu tınlamasa dün bizi kitleyebiir miydi? Adam gayet ''tınlamış'' bizi. Kendi de söylemiş.
''En zoru seçtik''
"Galatasaray'ın iyi ve kuvvetli bir takım olduğunu biliyoruz. Yıldız, milli takımlarda oynayan, hücumda yaratıcı futbolcuları var. İyi hücum yapıyorlar. Videoları izledik, her şeyi analiz ettik. Bu akşam yine izleyeceğiz. Kolay olmayacağını biliyoruz.''
İcardiye pası kaliteydisara'yı çok beğendim lan.
bana biraz sallıyon gibi geliyorİcardiye pası kaliteydi
Barışı da birkaç kere kaçırdı
Topu alışı ayak temizliği baya iyi
Dün mü ne yazdım sara çöp değil ama her oyuna da uymaz diye
Doğru kullanır verim alırsan resital sunar kullanamazsan hep boklanır
Okanla 2.sinin olması bir hayli kuvvetli
İzledin mi eyübü hiçTerime gerek yok bu sene idareten bir yabancı sonra seneye Arda hoca gelecek zaten.
Ne konudabana biraz sallıyon gibi geliyor
saraNe konuda
TorreirA kenara mi.Sara batsla birlikte oynamalı
İcardi ve mertens kulübeye
Toreira da kenara
Sende gaz ver@Sami Karakoç mükemmel yorumlar yapıyor![]()
Hangi cümleme katılmadın