Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben:bu takım idman yapmıyor kardeşim

Sen:allah allah daha bugün antrenmandan fotolar paylaşıldı

Böyle bi ayrışma yaşıyoruz

Bizde karamürsel sepeti değiliz gsyiz ama rakipler deplasmandan bahsederken cehennem,baskı,taraftar,atmosfer bu gibi şeylerle bizi nitelendiriyolar oyundan ziyade

Tam tersi oyunumuzdan çekinmelerini,taraftarmış atmosfermiş bunlardan da sos olarak bahsetmelerini isterdim

Bu kötü bi algı
Keşke dediğin gibi sadece atmosferden bahsedip bize çalışmasalar, karamürsel sepeti olarak görüp küçümseseler. İstanbul'daki maç farklı, atmosfer çok zor gibi açıklamaları yapıyorlar ama çalışıp gelip sahada da işlerini yapıyorlar.

Dünkü maçtan kim daha çok ders alacak sorusuna biz diyemiyorum misal rövanş için. Biz YB övüyoruz, 3 senedir şampiyonlar diyoruz, maça çıkıyoruz 1.90 adamlara şişirip duruyoruz. Analiz etmek, rakibe çalışmak hak getire.

Fatih Terim nerden çıktı. O torunlarına baksin. Taktik bilen yabancı hoca gelsin

Fatih Terim nerden çıktı. O torunlarına baksin. Taktik bilen yabancı hoca gelsin
Ben bu takımın en son gerçekten top oynadığını Tudor'un ilk 6 haftası gördüm gerçekten ulan takım avrupa futbolu oynuyor dediğim tek dönemdi bak buna terimin drogbalı sneijderli kadrosunu bile dahil ederim o takım bile Tudor'un takımından iyi oynamıyordu isimler kaliteliydi sadece. Yok derbi kazanamadı yok sampiyon olamazdık falan konusu değil saha içi gerçekten taktik, diziliş, oyun örgüsü set kurulumu bunları sadece Tudor'un takımında gördüm.

Ben bu takımın en son gerçekten top oynadığını Tudor'un ilk 6 haftası gördüm gerçekten ulan takım avrupa futbolu oynuyor dediğim tek dönemdi bak buna terimin drogbalı sneijderli kadrosunu bile dahil ederim o takım bile Tudor'un takımından iyi oynamıyordu isimler kaliteliydi sadece. Yok derbi kazanamadı yok sampiyon olamazdık falan konusu değil saha içi gerçekten taktik, diziliş, oyun örgüsü set kurulumu bunları sadece tudorda gördüm.
2011-2012 elmandrrli dönem çok iyiydi. O takımı beğeniyordum. İstediğim takım oydu. Herkes kosuyordu. Engin baytar bu keremden iyi oyuncuydu bukadar övülmedi

Yav sara bir 90 iyi değildi burada neler dendi, adamın dün 2 tane bence olağanüstü ölçülü pası var, az aklını kullansa bizimkiler 2 asisti vardı
Ha doğru haklısın. Sara gayet iyi oyuncu. İlk maçta demiştim hep boşa çıkıyor pas atmiyorlar. Dünde Kerem atmiyordu

Kullanabilirsen iyi

20 verdiğin adam böyle biri olmamalıydı ama çöp de değil ilk izlenimim,verim alırsan iyi ki almışız da diyebilirsin öyle birisi

Top hocanda
Taktik bilen hoca lazım önce sara kaçak oynamıyor hep boşa çıkıyor. Pas atmiyor bazı hiyarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt