Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.030
- 101.254
- 5.238
napim almanya ya mı geleyim söylemen içinOnu yazamam buraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
napim almanya ya mı geleyim söylemen içinOnu yazamam buraya
herzaman derim, bizim kulüp devlet dairesi gibi. önce biri bundan haberdar olacak, sonra yönetime dilekçe verecek, sonra yönetim dilekçeyi işleme sokacak, transfer toplantısı olacak, eğer karar olumlu olursa ilgi kağıdı yollanacak, olumlu dönüş olursa görüşmeler başlıyacak, bir kaç aşama daha var. tüm bunlar en az 1 ay sürerAlın bari su cocugu ya
Çocuk hiç fena değil bu arada
Masonlar acaba eyes wide shut filmindeki gibiler mi diye çok merak etmişimdir.Bu Masonlar için vizyonsuz diyorlardı da inanmıyordum. Harbiden öyleymiş.
Buraya üye olsa ismi hazır, OralÇocuk hiç fena değil bu arada
Kaleçiyi alalım
Kestelde benim köyYok bu bursanın eski adı olan prussia prusa prusya
a.kerim gitmiyorsa bile düzelene kadar asla oynamamalı. tır gibi dönüyor sahada, bırak stoperi böyle topçu olmaz. facia futbol oynuyorDiğeri formsuz bence Lig için ideal 1 stoper kanksta Kerem gitmeli bence.Kendini yıldız gibi görüp sürekli takım arkadaşlarıyla kavga etmesi de bu olayı doğruluyo.Barışla bile araları iyi değilmiş ki geçen ki fotoğrafta Türk oyuncular varken Barış'ı da almamışlar.Saha içindeki performansını da sevmiyom 1-2 Gol'e katkı sağlasa en az 4-5 atak yemesine sebep oluyo takımda..
muslera olsa tiyatro seyircisi gibi izlemişti yine golüKaleçiyi alalım
Rodop orda nedemek istiyor?
Savaştığımız vasatizm kafası
Köhn kötü ama çok kötü olmadığı için oynamalı