Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lanet olsun ama bu sene iyi bir bjk'ye ihtiyaç var.

bizim başkan ve yöneticiler, takımın tüm kimyasını bozdu malesef.

o malum takım ve çirkef hocası şamp olamasın da, varsın bjk olsun.
Onlar niye olsun biz olalım bu takım şampiyon olamaz diye birşey yok ama toparlanmaya ihtiyacımız var.

Alın Torreira’nın yanına Lemina’yı, dönün 3’lü ortasahaya, aın bir solbek bir stoper kovun Okan’ı başarı gelsin.

Şu avrupa deplasmanlarında, bazen savunmayı sağlama alan sıkıcı futbol oynamakta lazım, okan hocanınn her maça ofansif presli meeteensli taktikle çıkmasından bıktım, defansı sağlama al yahu. Adamlar uzun topla 1.90lık adama top atıp seni eksik yakalayıp madara ediyor, çünkü ortasahanın hepsi pres için ileri gidiyor. Bizi çözmek çok zor değil hep aynı defansif hataları yapıyoruz zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nelson u satabiliyor isek satalım 15 e falan adana demirden gravillon ile maestro alalim artan para ile breivik alınır.
Mis

7a47d1014b0ac74e8db76bb7e2253e01_w200.gif

Büyük maçlarda sara mertens aynı anda olmaz ya takimdan biri olsun ya transfer

Amane yı forumdan biri önermişti galiba biz neden böyle bir oyuncuya girmedik bu sene hiç anlam veremiyorum

Zorluğu yüksek maçlarda buradan yürümek şart. Inter gibi.

Soldan gerekirse Köhn, sağdan gerekirse Barış ile arkayı 4'leyip 4-4-2'ye evrilebilen esnek bir 3-5-2 takımı. Uduokhai sembolik bir isim. Profil olarak yazdım. Ağır stoperlerin oyun alanını daraltıp, hücum beklerinin de savunma yükünü azaltırsak herkes yükselecek gibi geliyor bana.

66c7950ab1ed28274683780c.png

Mevcut takım sınırlı fiziksel kapasitesiyle geniş alanlarda kendini paralamakla geçiriyor sert maçları.

Zorluğu yüksek maçlarda buradan yürümek şart. Inter gibi.

Soldan gerekirse Köhn, sağdan gerekirse Barış ile arkayı 4'leyip 4-4-2'ye evrilebilen esnek bir 3-5-2 takımı. Uduokhai sembolik bir isim. Profil olarak yazdım. Ağır stoperlerin oyun alanını daraltıp, hücum beklerinin de savunma yükünü azaltırsak herkes yükselecek gibi geliyor bana.

Ekli dosyayı görüntüle 258111
Mevcut takım sınırlı fiziksel kapasitesiyle geniş alanlarda kendini paralamakla geçiriyor sert maçları.
3'lü oynamak için elimizde 5 stoper olmalı yine 3 'lü oynama alışkanlığı da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt