Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahadaki oyunla etnin ne alakası var rtş.

et mi belirliyordu taktiği sistemi.
Sadece sahayı kastetmedim dostum bak adam gitti bilet muhabbeti çıktı, adam gitti kaptanlık muhabbeti çıktı daha duyulmayan tonla kepazelik vardır. Futbolcuların suratları sirke satıyor. ET nin kimseye farkettirmeden çözdüğü bunlara benzer kamyonla sorun olmuştur eminim. Misal şuan olsa yalandan bir sponsorluk uydurup transfere limit açardı.Leş bir sezon bizi bekliyor bu benim tahminim. Aynı hissi Aysal-Terim gerginliğinde Terim'in gidişi ile yaşamıştım şuan yine aynı hisse sahibim iyi şeyler beklemiyor gibi bizi. Umarım ben haksız çıkarım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Dopru diziliş doğru kadro ile bu takım y.boysu eler güzelde top oynar ama o da hocanın işi, hala eskilerde kafası, kolay kolay vazgeçmiyor değişiklik yapmıyor hep aynı düşünüyor.
Bu arada şu Rafasilva tek başına takım, bjk nin yüzde90ı gedsonuda iyi gösteren bu adam, ligin net en iyi oyuncusu yazık olmuş bjkye bırakmak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamam tominayi gectim peki gronbaeki niye almadik 15m gitti sanirim rennes kadar olamadikmi? kosa kosa gelirdi, yeni odegaard olursa kimse sasirmasin!

Öncelikle Young Boys muhtemelen 7-8 kişiyle sahasında kapanacak önde de 2-3 kişi press’e kalkacak oyun kurmamıza izin vermemek için.

Bu yüzden bu maç bize geride ayağı sağlam oyuncularla beraber, eğer top kaptırırsak diye süratli oyuncular şart.

Bunun dışında hücum hattında hızlı oyuncudan ziyade tekniği yüksek, iyi orta açabilen ve uzaktan iyi şut çekebilen oyuncular gerekli. Çünkü biz sahayı geçtiğimiz an otobüs çekecekler.

Muslera
Barış
Sanchez
Kaan
Jelert
Torreira
G. Sara
Kerem Demirbay
Ziyech
Batshuai veya Zaha
İcardi

Ben maçı başlangıçta çözecek kadronun bu olduğunu düşünüyorum.

1-0 veya 2-0’dan itibaren mecbur üstümüze gelecekler. Bu noktada da orta sahayı güçlendirmek ve hücumu hızlandırmak işe yarar.

Bu noktada Kaan ortaya çekiliş Kerem Demirbay çıkıp yerine Nelsson girebilir. Kaan yorulursa yerine Berkan geçer.

Ziyech çıkıp yerine Kerem Aktürkoğlu girer.

Bats çıkar, Barış öne geçip geriye Köhn oyuna girer.

Dursun Özbek, Okan’ı da alıp defolup gitse ne güzel olur
Okan hocayı ciddi eleştiriyorum ben de ama bence sadece taktiksel vs olarak değil genel olarak Florya'yı yönetemiyor tek başına .

oyuncularla gergin - kendisi gergin - kafayı yorması gereken konularda bir Erden Timur desteği yok ... haliyle sıkıntılar pörtlüyor. Forma adaleti deyin , inatlaşma deyin ne derseniz deyin Florya'da ki sıkıntı takıma , haliyle sahaya tesir ediyor bana göre.

geçen 2 sezonda kötü gidişatlarda vardı ama takımdık - şu an sahadaki herkes tek başına gibi izlenim veriyor.

Sara transferini eleştirmek yrsiz - ama ortasahdaki bağlantı ihtiyacını %100 kotarmadı

hatta torreira'da açılmaya başladı - iyice boşluk olmaya başladı, özellikle artık ileride kaptırdığımız toptan ziyade defnastan çıkarken kaptırdığımız top %90 tehlike oluyor.

8 derken forvet arkası / ofansif ortasaha kısmını Sara ile çözmüş olabiliriz - ve pahalıya çözdük - hala net 8 imiz bence yok.

şu an 4-3-3 düşünerek en mantıklı ortasahamız Tor - KAAN - Sara olur çünkü torreia 2 3 adım ileri çıksa apokerim falan error veriyor.

sahada max ofansa bğladığında kaan stoper 3 üncüsü olup kanatları salarak 3-5-2 ye de dönüşür bu iş - ya da 3-4-3 gibi bir şeye .

bariz görünen şeylerde değişim denemeen City olma hayalinde çok kredi kaybeder okan hoca. Kaptırınca biz topu kalemize gelmeden 7 - 10 saniyede geri kazanamıyoruz. Okan hocanın bunun farkında olması lazım - topu geri kazana kadar kalemize gelinmiş oluyor , orda sıvıyor mevcut sistem bence.

(bunu fener nispeten yapabiliyor bu arada - özellikle ismail'in hemen gelene yapışması sayesinde)

zaten asaga yukara o para gitmedimi, ben ama simdi bu dedigin fiyatin altinda napoliye giderse sorarim. yönetim bu durumda bakalim ne yalan bulacak!

Sara ve Jelert icin biz 30 milyon euro harcadik zaten yani iki oyuncuya, napacaktik Tominay cekip oyle mi kalsaydik diyorsun bek transferi yapmadan? Ne anlatmaya calistigini cozemedim .

Sara ve Jelert icin biz 30 milyon euro harcadik zaten yani iki oyuncuya, napacaktik Tominay cekip oyle mi kalsaydik diyorsun bek transferi yapmadan. Ne anlatmaya calistigini cozemedim .
bekte zaten iyi kötü baris vardi ki zaten baris beke gecti 2 gol salladik boysa durduk yere barisi cikarip dubois oraya koydu hatasiyla golü yedik.
evet tominay tam aradigimiz kandi. sara ve jelert yerine tominay cekseydik cok daha faydali olurdu.

bekte zaten iyi kötü baris vardi ki zaten baris beke gecti 2 gol salladik boysa durduk yere barisi cikarip dubois oraya koydu hatasiyla golü yedik.
evet tominay tam aradigimiz kandi. sara ve jelert yerine tominay cekseydik cok daha faydali olurdu.
Baris'tan bek olmamali, kendisine yazik ederiz.

Tominay tam aradigimiz kan degildi bana kalirsa, hic alakasi bile yok hatta. Cok ileri kosmayi seven ve rakip ceza sahasini yoklayan bir oyuncu genel yapi olarak, oyle defansif meziyetleri de iyi denilmez.

Fazla abartiliyor burada McTominay. Fayda saglar miydi? Saglardi ama o da Torreira gibi ileri pres icin kullanilacakti cunku Okan Buruk oyle oynatmayi seviyor. Ama yillik 5 milyon euro maas falan da vermezdim cunku o kalibrede bir oyuncu degil.

İhtiyacımız olan ve sorunları çözecek oyuncular ne Jelert ne de Sara gibi gözüküyor şu ana dek.

Yine bek ve yine orta saha ihtiyacımız var, 30 milyon euro bonservis harcamamıza rağmen.

İhtiyacımız olan ve sorunları çözecek oyuncular ne Jelert ne de Sara gibi gözüküyor şu ana dek.

Yine bek ve yine orta saha ihtiyacımız var, 30 milyon euro bonservis harcamamıza rağmen.
katıldığım kısım Sara ile ilgili - Jelerti daha göreceğiz

ama hme Köhn hem Jelert EKSTRAsı olan bek değil fakat biz daha topu merkzden çıkaramıyoruz - tüm maç bekler üzerinden gtürmeye çalışıyoruz . hadi orya top gitti , ya adam geçmeleri lazım ya geri dönmeleri lazım.

orta taraftan kendini boşa çıkaran adam yok - ya da 1 2 pas için iki adım öne çıkan stoperde yok (Sanchez hariç)

Nelsson ve apokerim 1 er hamlelik adamlar - top gelirken zamanlama yaparlarsa kesiyorlar , ama sektirirlerse mutlaka bozuluyorlar - ikiside 2 adım atıp pas atamıyor (apo atabiliyordu artık salalom peşinde hep )

biz ne zaman kendini boşa çıkarıp top alan - gerekirse faul alıp tkamı ileri yerleştiren ortasaha oyunu oynarız - o zaman bekleri konuşmayız gibi geliyor bana .

Sara icin birsey diyemem cunku yetenekli oyuncu oldugunu gosteriyor, sadece bizim mevcut oyun yapimizda ne kadar fayda saglar orasi muamma malum bizim hoca takmis bir oyun anlayisina ve ona gore oynatiyor takimi. Bu sistemde Camavinga falan yoksa oraya baska profilde olan oyuncu hep soru isareti olacak.

Asil benim mesafeli oldugum transfer Jelert. Dinamik ve hizli oyuncular lazimdi ama teknik kapasitesi ve fizik gucu daha iyi bir bek bizim oynadigimiz futbolu daha ileriye gotururdu. Cunku beklerden oyun kuramiyoruz ve bu bir problem.

O yuzden keske Doue alinmis olsaydi diyorum , son anda daha fazla para istedikleri icin vazgecmistik ama soyle bakinca Jelert daha pahaliya patladi bu isin sonunda. O zaman da Doue diyor insan iste.

Orta sahada Kaan'ı oynatmak büyük maçlarda yaşadığımız sıkıntıların çoğunu çözer. Sırf sezonda 10-15 maçta ihtiyacımız olacak diye ekstra bir 6 numaraya 15-20milyon gömmeye gerek yok. Şlye kalırsak savunmanın sol tarafına atletizm ve kalite getirecek bir savunmacı almamız lazım geçen seneki Davinson transferi gibi. Onu becerebilirsek sorunlarımızın çoğu çözülecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt